Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bir yerden duymuştum ama hatırlamıyorum. Star Wars Galaxies'dekilerle falan konuşmanın bi yöntemi vardı bilen var mı?[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Komutu vardı o olayın soe oyunları arasında online oldunu bildin oyuncuya mesaj atabiliyorsun..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 /tell karakterismi.oyun.server naber nasılsın fln örnek /tell regador.everquest2.runnyeye blablabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Regador, 30 Haziran 2005 09:41 tarihinde demiş ki: /tell karakterismi.oyun.server naber nasılsın fln örnek /tell regador.everquest2.runnyeye blablabla yanlis regador lem ben sana oylemi tell atiyom /tell eq2.runnyeye.regador swg.corbantis.xeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar