pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Epeydir bekliyorum başkalarının da başına geldiyse yazarlar diye ama pek ses seda yok. Yeni yamadan (1.6.0) sonra çok fazla lag olmaya başladı. Latency kimi zaman 500'e kadar iniyor ama yalan olduğu bariz belli. 1, 1.5 saniyeye yakın bir gecikme var. Acaba içinizden birilerinin de bu sorun canını sıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 patch i yaptım girdim ve Latency: 15870 di :) oha dedim ve kapattım az sonra bidaha bi bakıcam işalla düzelmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 serverla alakalı mı bilmiyorum ama bladefistteyim bariz lag var ping 500-900 arası.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 su mantıkla dusunursenız; ana bwl gelmıs hurra yenı epic once bana dusecek.su anda ki overload olayını tahmın etmek zor degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar