cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 vizyona mı açıyım yoksa burayamı diye düşündüm sonra burada karar kıldım,olmadı azmo sen taşırsın oraya real madrid hakkında bi film yapılmış 5 tane real madrid taraftarının hayatını anlatıyomuş demin ntv'de de izledim futbolcuların maçlar dışında normal hayatlarını fln izlicekmişiz filmde[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cnnturk'te spor haberlerinde de izledim real madrid'in gerçek hikayesi anlatılacakmış 25 temmuz ya da ağustos(aklımda kalmadı)ta da ispanyada gösterime girecekmiş...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 gelsin izleyelim bakalım merak ettim.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ii olmuş bencede ama izledigim kanalda ilk takım filmi diodu gs filmi yokmuydu abi acık sarı desene ,benzer bişe yapmıştı gs ama real ınkı daha guzek olmuştur herhalde gelsin gidelim[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bizim filmin adı Eski Açık Sarı Desene'ydi... tabi ki bizimkinden daha kaliteli bi yapım çünkü bi festivalde zaten gösterildi film.. yakında ispanyada gösterime giricek[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar