Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Genç Türk antrenörümüz Kemal Akif Bursalı, NBA'in son şampiyonu San Antonio Spurs'tan yaz çalışmalarına katılmak için davet aldı.. Bundan büyük gurur duyduğunu belirten Bursalı, "Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim" dedi..Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, NBA'in son şampiyonu San Antonio Spurs'tan yaz çalışmalarına katılması için davet alan Kemal Akif Bursalı, Spurs'un ünlü antrenörü Greg Popovich ile çalışacak. 10 Temmuz-15 Eylül tarihleri arasında Spurs'un çalışmalarına katılacak olan Bursalı önce Beşiktaş sonra da Galatasaray'da asistan antrenörlük yaptı. Henüz 28 yaşında olan Kemal Bursalı, ''Böyle bir davet aldığım için çok onur duydum. Elime geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Böyle bir davet Türkiye'de ilk kez gerçekleşiyor, orada öğrendiğim herşeyi ülkeme döndüğümde uygulamak ve basketbolumuza katmak istiyorum'' dedi. böle bir bilgi edindim gurur verici tabiki.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sevindirici haber =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! [Bu mesaj uncla tarafından 13 Temmuz 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çoğumuz adını bile duymadık ama nba den çağıran olmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben biliodum bu adamı inş beğenirrler ve kalıcı olur.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ülkemizinde iyi degerleri var...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 insallah basarili olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 popovic kendisi şahsen istemiş[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hayırlısı olsun. Gün geçtikçe NBA'e daha fazla Türk gönderiyoruz. Sevindirik oldum :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar