Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1-2 soru

Deacon

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar öncelikle herkese selam :) ben wow a başlamamak için elimden geleni yaptım ama artık dayanamıyorum geç de olsa başlıcam :P şimdilik bi iki ufak sorum olacak cevap verirseniz sevinirim :)

1-Ping durumu...Bu konu hakkında yeterince msj gördüm forumda , arkadaşlara sordum fln filan ama genede emin olmak istiyorum.Ping durumu 256 k bağlantı ile nasıl ? arkadaş 200 lerde diyor ki bu oynanabilirliği etkilemez galiba...
2-Orijinal oyunu sendit.com dan getirttireceğim galiba , burdan sipariş eden arkadaş var mı? varsa sorun çıktı mı? antalyaya shipping var mı...
3-Oyuna 2 hafta sonra başlasam , günde 8~9 saat[eet daa fazla da olabilir :P]oynasam ne kadar sürede karakterimi lvl 55+ üstü yapabilirim ?

Klasik olarak şimdiden teşekkürler :P
Sosyal ağlarda paylaş

valla cok değişir aslıda 55+ olma suresi mesela uzak doğuda yaşıyan "koreli" diye bi canlı turu var onlar 1-1,5 haftada yapıyomuş senin için 3-4 katı bu sure, belki daha fazla ama bu oyunu ilk kez oynıcağın ortamı questleri bilmeidğin için durmadan lojistik destekle sende catur cutur 55 olursun.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...