Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hell dungeonın 18. mi tam olarak bılmıyorum gecen denedık 1 70 1 67 warıor 2 1920 1 960 heal benle bır arkadas draıner olarak gırdık 70 ile 67 elemanlar 3 kere yattı cok az bir hp si kıpırdada dalan oldu mu hiç ? :P icinden dragon slayerz dusuyor fln dedıler ama ımkansız gibi bir sey onu kesmek[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 [signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hell dungeonda manticore dan aşşağı inmedim bilmiyorum :)[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ohaaaa adamlara yazık olmuş :D 2 dakka sonra kapatıyoruz cumaya gidecez pls çıkın :D[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu herıfler kesemedıyse zaten kımse kesemez :P[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 "bööle bi party kurmuşlar" demek için koydum ss'i :D ama server kapatılıyomuş o sırada oda ayrı bi ownage :p[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Resmi çeken warior insan evladımıymıs.Health e bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bunlar serverın kodamanları 8/15 +9 larla fln takılıyolar eger bunalr kesemedıyse tek party kesenın elını operım :P[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu gene ınsan evladı tometo var lvl 70 ama ustlerı bunların sırf hp bonus eldekı +9 raptor zaten saglam ap kaldırıyor 7300 kusur dedı kendıme geldim direk :P[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hiç ölmüşmü o adam?[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Alın size lvl 80 warrior :P Kore server'ında[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 manyak lan bu koreliler :P[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bi ara sitenin forumunda okumuştum galiba. Yanlış hatırlamıyorsam "bunlardan unique haricinde aklınıza gelebilecek herşey çıkar" diye yazmışlardı. Benim kesin bildiğim ise KE zamanı bunlardan totamic şeyleri düşer.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu warriorda sd ile bukadar az damage vurmuş ÖHÖ dedim .Adamın arkasında 7~8 tane healer var arkası sağlammış :D Hade neyse ben yatıyorum çok uykum geldi yarın erken kalkıcam bye herkeze[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu yaratıgı kesebılenın elını operım cunku bu oyunda bundan saglam yaratık gormedım hp si cok az oynuyor sadece o dedıgım elemana 3.5-4k vuruyormus her seferınde dayanamadı bayıldı 3 kere zaten[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 E adama en fazla 631 vurmuş :lol: Bu oyunda taktiğini bildikten sonra kesilemeyecek hiç bir yaratık yok... :-)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hö 6600 HP ile 2 defa mı yatmış?? Nasıl oluyo o abi? Spam Heal yapmıyorlar mı? yani bunun 3000 falan vurması lazım ki o warrior u yatırsın... Dragon Slayer için Farm yapılır be isilion... :D[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fatıh gece gece gene kafan guzel galıba adama o vurmuyorkı o 600 ler warıorun damgelerı :P bunu kesmek ıcın 4-5 draıner lazım cunku warıorun aldıgı hp yı dırek recover edıyor dp clanından hong64 e 1 kere vurması yetti :P hacı o adama ben dp clanı kesmeye gıttıgınde vardım onlarla denedık o dedıgım 70 warıorun 7300 kusur hp si var ama 3 kere bayıldı 3 healerla[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Jarlax3, 13 Temmuz 2005 03:52 tarihinde demiş ki: fatıh gece gece gene kafan guzel galıba adama o vurmuyorkı o 600 ler warıorun damgelerı :P Ahahah.. La harbi farketmedimdi. Yol yorgunluğu başka hiç bi yorgunluğa benzemio. İnsanın beyni hamurlaşıo. Zaten antalyanın o nemli havasında, 36 dereceyi 50 derece gibi hissede hissede beynim hamurlaştı... İstanbul'umun gözünü sevem.. :-)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yaa,ondan sonra kirpi niye sinirlisin,pişiyoz işte antalyada,klimada yok odada :lol: Genede antalyayı istanbula değişmem. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 13 Temmuz 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 istanbul rules :p[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hava sıcak, ben durduğum yerde buharlaşıyorum şu an[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 + bide can sıkıntısı var uykumda gelmiyo camdanmı atlasam napsam zaten diablo II ve nfsu 2 cdlerimde bozulmuş yapcak bişey yok mal mal oturuyorum[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben mı yanlıs gordum yoksa clanlarda 2 ser mı sembol var cahilliği af edın de o ne ya?[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Düşünmüşler,"arkadaşım siz aştınız olayı,size bi güzellik yapalım"demişler,bişi bulamamışlar bi sembol daha vermişler. Anca bu kadar salladım valla. Aslında lvl 70 olan adamdan bi kol daha çıksa falan,two handed+shield falan böle,triple shardlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar