Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsalon hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hell dungeonın 18. mi tam olarak bılmıyorum gecen denedık 1 70 1 67 warıor 2 1920 1 960 heal benle bır arkadas draıner olarak gırdık 70 ile 67 elemanlar 3 kere yattı cok az bir hp si kıpırdada dalan oldu mu hiç ? :P icinden dragon slayerz dusuyor fln dedıler ama ımkansız gibi bir sey onu kesmek[signature][hline]Sunucu:Adonis
Class:Rogue/Archer
Lvl:6x
Weapons:İronbow

Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p

Mesaj tarihi:
bu herıfler kesemedıyse zaten kımse kesemez :P[signature][hline]Sunucu:Adonis

Mesaj tarihi:
bunlar serverın kodamanları 8/15 +9 larla fln takılıyolar eger bunalr kesemedıyse tek party kesenın elını operım :P[signature][hline]Sunucu:Adonis

Mesaj tarihi:
bu gene ınsan evladı tometo var lvl 70 ama ustlerı bunların sırf hp bonus eldekı +9 raptor zaten saglam ap kaldırıyor 7300 kusur dedı kendıme geldim direk :P[signature][hline]Sunucu:Adonis

Mesaj tarihi:
Bi ara sitenin forumunda okumuştum galiba. Yanlış hatırlamıyorsam "bunlardan unique haricinde aklınıza gelebilecek herşey çıkar" diye yazmışlardı.

Benim kesin bildiğim ise KE zamanı bunlardan totamic şeyleri düşer.[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
Bu warriorda sd ile bukadar az damage vurmuş ÖHÖ dedim .Adamın arkasında 7~8 tane healer var arkası sağlammış :D
Hade neyse ben yatıyorum çok uykum geldi yarın erken kalkıcam bye herkeze[signature][hline]CrawLing in my skiN
Mesaj tarihi:
bu yaratıgı kesebılenın elını operım cunku bu oyunda bundan saglam yaratık gormedım hp si cok az oynuyor sadece o dedıgım elemana 3.5-4k vuruyormus her seferınde dayanamadı bayıldı 3 kere zaten[signature][hline]Sunucu:Adonis

Mesaj tarihi:
E adama en fazla 631 vurmuş :lol:
Bu oyunda taktiğini bildikten sonra kesilemeyecek hiç bir yaratık yok... :-)[signature][hline]Nik : Lively
Mesaj tarihi:
hö 6600 HP ile 2 defa mı yatmış??
Nasıl oluyo o abi?
Spam Heal yapmıyorlar mı? yani bunun 3000 falan vurması lazım ki o warrior u yatırsın...

Dragon Slayer için Farm yapılır be isilion... :D[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
fatıh gece gece gene kafan guzel galıba adama o vurmuyorkı o 600 ler warıorun damgelerı :P bunu kesmek ıcın 4-5 draıner lazım cunku warıorun aldıgı hp yı dırek recover edıyor dp clanından hong64 e 1 kere vurması yetti :P

hacı o adama ben dp clanı kesmeye gıttıgınde vardım onlarla denedık o dedıgım 70 warıorun 7300 kusur hp si var ama 3 kere bayıldı 3 healerla[signature][hline]Sunucu:Adonis

Mesaj tarihi:
said:
Jarlax3, 13 Temmuz 2005 03:52 tarihinde demiş ki:
fatıh gece gece gene kafan guzel galıba adama o vurmuyorkı o 600 ler warıorun damgelerı :P
Ahahah.. La harbi farketmedimdi.
Yol yorgunluğu başka hiç bi yorgunluğa benzemio. İnsanın beyni hamurlaşıo.
Zaten antalyanın o nemli havasında, 36 dereceyi 50 derece gibi hissede hissede beynim hamurlaştı...

İstanbul'umun gözünü sevem.. :-)[signature][hline]Nik : Lively
Mesaj tarihi:
Yaa,ondan sonra kirpi niye sinirlisin,pişiyoz işte antalyada,klimada yok odada :lol:
Genede antalyayı istanbula değişmem.

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 13 Temmuz 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hava sıcak, ben durduğum yerde buharlaşıyorum şu an[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
+ bide can sıkıntısı var
uykumda gelmiyo

camdanmı atlasam napsam zaten diablo II ve nfsu 2 cdlerimde bozulmuş yapcak bişey yok mal mal oturuyorum[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material!
Mesaj tarihi:
Düşünmüşler,"arkadaşım siz aştınız olayı,size bi güzellik yapalım"demişler,bişi bulamamışlar bi sembol daha vermişler.
Anca bu kadar salladım valla.
Aslında lvl 70 olan adamdan bi kol daha çıksa falan,two handed+shield falan böle,triple shardlar.
  • Yeni Oluştur...