Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superbike Racer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hani annesi ile yaşıyan bir motorsiklet yarışçısının filmi değil mi? HBB'de çıkıyordu. Annesi ile sürekli kavga eder bir güzel dayak yerdi. Güzel birşeydi.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Evet oydu bu arada HBB diye kanal mı vardı :-) unutmuşuz yahu[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
Sanıyorum arkadaşın evinde kablolu tv'de görmüştüm.

ps: Bis ezikis bisde kablo yok. Öyle arkadaşta falan idare ediyorus. :-P [hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
hatırlıyorum bende

annesi biraz şeydi.. :)[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Mesaj tarihi:
O elemanın şişman arkadaşı kel olan arkadaşıyla okul yada benzeri bir yerin çevresinde yarıştıkları bi bölüm hatırlıyorum...
Herifin kiz arkadaşı kazanabilsin diye üstünü çıkarıp diğer ikisinin dikkatini dağıtmaya çalışmıştı...:)[hline]Baba biz Yaşlanmışız
Mesaj tarihi:
Evet bir kızın strip yaparak diğer yarışcıların dikkatini dağıttığı bölümü bende hatırlıyorum :-)[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
annesiyle konuşması çok güzeldi hep kopardım küçükken -kadın sana kaçkere söyledim karışmasana.
annesi-seni utanmaz(kafasına birtaen patlatır)
sora yerde yuvarlanarak dövüşürler sonunda annesi döverdi ilğinç bir anne evlat ilişkisi ama sonderce matraktı.[hline]I'm a lost soul in frp
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...