Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Eskiden bi TV kanalında vardı.Hatırlayan var mı bu animeyi?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Hani annesi ile yaşıyan bir motorsiklet yarışçısının filmi değil mi? HBB'de çıkıyordu. Annesi ile sürekli kavga eder bir güzel dayak yerdi. Güzel birşeydi.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Kartallı bir kaskı vardı[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Evet oydu bu arada HBB diye kanal mı vardı :-) unutmuşuz yahu[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 halen var o kanal ve halende çeşitli animeler verir.[hline]arcane, 03 June 2003 tarihinde demiş ki: lapin diye türkçe bi balık var ve sazandan farklı benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 HALA VARMI :-O[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sanıyorum arkadaşın evinde kablolu tv'de görmüştüm. ps: Bis ezikis bisde kablo yok. Öyle arkadaşta falan idare ediyorus. :-P [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hatırlıyorum bende annesi biraz şeydi.. :)[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 O elemanın şişman arkadaşı kel olan arkadaşıyla okul yada benzeri bir yerin çevresinde yarıştıkları bi bölüm hatırlıyorum... Herifin kiz arkadaşı kazanabilsin diye üstünü çıkarıp diğer ikisinin dikkatini dağıtmaya çalışmıştı...:)[hline]Baba biz Yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Evet arcane cümleni ben tamamlıyayım, annesi güzel bir kadındı. ;)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Evet bir kızın strip yaparak diğer yarışcıların dikkatini dağıttığı bölümü bende hatırlıyorum :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 annesiyle konuşması çok güzeldi hep kopardım küçükken -kadın sana kaçkere söyledim karışmasana. annesi-seni utanmaz(kafasına birtaen patlatır) sora yerde yuvarlanarak dövüşürler sonunda annesi döverdi ilğinç bir anne evlat ilişkisi ama sonderce matraktı.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 eewt gerçekten çok güseldi . 'napıyosun be kadınnn ' diye barınırdı hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar