allf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 baslikda yazıyoo yaerrdımm edinnn nerden indiricemm bulamiyommmmmm[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 üstteki konularda vardı.HEnüz aktif değil peç... deniyoruz bizde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bak öbür konulara, bizde arıyoz :/[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 >.< Of ya bi sürü konu var bu ne vurdumduymazlıktır adam sendeciliktir[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GKC Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 realmlist.wtf dosyasını notpad le açarak editleyin, eu'yu us' ile değiştirin, sonra patch yapın, bittikten sonra tekrar realmlist.wtf yi açarak us'i eski haline getirin, eu yapın. avrupa serverları tekrar açıldı, giriş yapabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 HAYIR yapmayın onu, sizin için yaptım ben. OLMADI ehe.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GKC Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nereye olmadı, ben yaptım oldu. olayın mantığını anlamadın sanırım. realmlist te yapmış olduğunuz edit, patch'i çökmüş olan avrupa server'larından değilde sağlam amerika serverlarından çekmenize yarıyor. patch tamamlandıktan sonra uygulandığında yapılması gereken tek şey realmlist in eski haline getirilerek avrupa serverlarına uyumlu hale getirilmesi. ama şimdi normal yollada patch yapabilirsiniz çünkü server'lar tekrar açıldı... NOT: sadece bir öneri, illa bunu yapın demiyorm, bi garantim yok. [Bu mesaj GKC tarafından 13 Temmuz 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tabi sen daha önceki patchleri de böyle yapmışsındır. 1.5.0 original EU patchini yükleyenler yapamıyor =/[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar