zul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 allah askına yardım edin hicbirini calısyıramadım ozetliyim,main hand de ve off hand de iki sword var. normalde(stealth dısında) bu itemleri kullanıyorum. AMA stealth moda gecince dagger la yapabilecegim skiller icim main hand e dagger i almam lazım bunu swap kodunu nasıl yapıcam addon lazımmı allah askına site adı vermeyin bilen biri varsa ve acıklarsa cok mutlu olucam.. simdiden saolun sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: zul, 13 Haziran 2005 02:55 tarihinde demiş ki: allah askına yardım edin hicbirini calısyıramadım ozetliyim,main hand de ve off hand de iki sword var. normalde(stealth dısında) bu itemleri kullanıyorum. AMA stealth moda gecince dagger la yapabilecegim skiller icim main hand e dagger i almam lazım bunu swap kodunu nasıl yapıcam addon lazımmı allah askına site adı vermeyin bilen biri varsa ve acıklarsa cok mutlu olucam.. simdiden saolun sabırsızlıkla bekliyorum ui.worldofwar.net wardrobe addonun adı aynı anda 18 parça eşya değiştirebiliyorsun tek clickle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Verdiğin adreste "wardrobe" diye aratınca bişey bulmuyor. ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 /cast stealth(rank x) /script PickupInventoryItem(16) /script PickupContainerItem(3,3) burada 16 sayısı main handi ifade eder bunu aynen yaz. (3,3) ifadesi ise 3 nolu cantanda 3. slotta bulunan itemi alır. çanta sırası sagdan sola doru 0,1,2,3,4 diye gider. bunu kafana görede yapabilirsin. önemli olan daggerı koydugun cantanın ve slotun numarasını dogru yazmak.bu macroyu kullandıgında otomatik olarak stealt moda gecer ve 3 nolu cantanın 3. slotundaki silahı main hande alır. oraya dagger koyacaksın sen. daha sonra /cast ambush(rank x) /script PickupInventoryItem(16) /script PickupContainerItem(3,3) bu macroyuda ambush yapacagın zaman ilk macroyu takiben kullanırsan ambush yaptıktan sonra eline tekrar swordu alır. macrolar bunlar dene bi.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yukarıda ki macroyu her denememde hata veriyor acaba yazılar arasın büyük küçük harf hatasımı var yada karakter hatasımı bilemiyorum, kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 StanceSets i dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Osirix, 13 Temmuz 2005 12:35 tarihinde demiş ki: StanceSets i dene. Addon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu macroların ayrıntılı yazdığı bir site varmı ben biraz cozdum ama target vs belirtemiyorm[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Redwall, 13 Temmuz 2005 12:39 tarihinde demiş ki: said: Osirix, 13 Temmuz 2005 12:35 tarihinde demiş ki: StanceSets i dene. Addon mu? Evet.[signature][hline]Ben Osirix, Burning Legion'ın en yeteneksiz rogue'u. Osirix, Level 51 Nightelf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar