Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Dün izledim baya hoşuma gitti yahu... baya güzel Tarcan'ı (tardu flordun) çok severdim berna laçinle oynadığı diziden.Iyi olmuş bu adamı oynatmaları yok olup gitcekti vallaha :> Sizce nasıl? Ben beğendim. (search ettim itina ile ama bulmadı)[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bence de ii oyuncu dizide fena deil konusu biraz farklı hele yaz dizileri içinde baya iyi diyebiliriz bence de güzel olmuş[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 pinar altuğun duygusal rollerine bir türlü alışamadım, inandırıcı gelmiyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet Pınar altuğ değilde yanındaki kız (hastayım ona ya çok tatlı) pınar altuğun rolunu oynasa daha güzel olurdu. Birde... ARtık birbirini taklit eden Aşiret,Köy türevi şeyleri izledikten sonra insan ister istemez çok güzel diyor.Bi zamanlar Manyak gibi kınalı kar izlerdim be... Ne manyaklıksa eheh :> Çok değişik bir proje bu.Bilindik Aşk hikayeleri gibi (çemberimde gül oya,Seymen ağa) değil.Bu izlenebilir kılıyor. [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 11 Temmuz 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hangi kanalda bu dizi?[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ŞOv tivi[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar