SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Aranızda nerde satıldığını bilen var mı? (yurdumun herhangi bi köşesinde de olsa söyleyin gider alırım yada sevap işleyip bana yollayanın tüm masraflarını karşılarım) yaklaşık 1 aydır Ankarada fellik fellik arayıp bulamadığım bu sarı bilekliği Hıncal uluç ya da Kayserisporlu Balili (yada tvde gördüğüm herhangi bi ünlü insan modeli, US Openda seyircilerin nerdeyse tamamı takıyo fitil oldum ben de istiyom!)nerden buluyo?[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bunudiyom[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bagis yapip aliyor olman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bağış yapıp alıyosun, başka bi sitede bulmuştum 1 dolara satıyo ama 50 dolar shipping, yuh dedim, e bizim milletin kolunda da görünce heralde birileri toptan getirmiş satıyo diye düşünüp sordum, olabilir yani.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehe yurdum insanni kurnaz tabi=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Le Tour De Frenchte birinci olan herkeşe veriyorlar.. Hemde sarı forma giyme hakkında var... Lance in kullanma amacı,teri silmek yahut bilek ağrılarını azaltmak...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 mumi o " tour de france " :)[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 benzer bişi nike da satılıo tam o rengide var sanırım 3 renk var mor sarı siyahmı ne çok benzıyo şekil olarak bilmem aynısımı[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ulan adamın kanserle savaş maskotu imaj malzemesi oldu, var mı böyle bir şey ya. Britney Spears bir koli almış, her gün başka renk takıyormuş, asdafddsf.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya ben de arıyorum bu sarı bileklikten.. internert sitesine girdim 10 $ yazıyo.. ama bi türlü nasıl alındığını çözemedim.. +10$ da kargo ücreti var galiba.. ben nike filan istemiyorum, kansere yardım amaçlı istiyorum.. bilen varsa yardım...[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kansere yardım amaçlı alınınca zaten bi işe yaramış olur yoksa bul pazardan tak bi tane[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bunun turuncusuda var onda Respect2all yaziyo o daha guzel[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 tunalı hilmi caddesi üzerinde ertuğ pasajının girişinde sağdan 2'inci dükkanda olması lazım oraya bakıver.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: uncla, 21 Şubat 2005 14:11 tarihinde demiş ki: tunalı hilmi caddesi üzerinde ertuğ pasajının girişinde sağdan 2'inci dükkanda olması lazım oraya bakıver. orası tam olarak nerde???[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 anlattığım yer başka nasıl anlatayım :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: uncla, 21 Şubat 2005 14:18 tarihinde demiş ki: anlattığım yer başka nasıl anlatayım :) :) tunalı hilmi caddesi nerde?? onu soruyorum ben[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kavaklıdere'de ertuğ pasajı diyede sor gösterirler.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hıncal bi kac ay once noldugunu anlatmıstı onun.ama 1 dolar demisti fiyatına.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 iide abe 1-50 doalr onemlı olan senın yaptıgın bağış bence 1olmuş 50 olmuş ne farkeder...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 para olsa 50 değil 500$ bağış yaparsın da o kadar para yok.. çok kassam 20 $ çıkar ancak benden.. ben de 1$ olarak duydum sitesine girdim 10.00$ yazıyo fiyatı.. bu da 10$ demek oluyo galiba?..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet ole oluo işte dediğim gibi miktar onemlı değil niyet önemlii...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 1 dolar die biliodum ben ama nike biraz ticarete vurmus isi 10 dolar yapmıs.(kahrolsun emperyalizm)[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu bileklikler feic moda oldu şu sıralar bu arada herkesin bileginde var bir tane, İyi Yaşa falan yazıor üzerlerinde iskelelerde falan satıyorlardı=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 valla yardım olsun diye alıcam ama takmayı düşünmüyorum :) zaten sevmem bileğime ip dolamayı , bileklik takmayı vs.[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ohaa be abi bi bilekli için video bile koymuşlar yuh dedim...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar