Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Oyuna yeni baslicamda forumdaki linklere baktim az cok ne acicagima karar verdim ama oyunu oynayanlar hangi classin digerlerine gore daha avantajli(pvpde,pvmde ve para kazanma konusunda)oldugunu yazarsa hem bana hemde oyuna yeni baslicaklar icin yararli olcagini dusunuyorum...[signature][hline]
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Para konusunda herkes eşit. Çünkü crafterlik falan yok. Parayı öldürdüğün düşmanlardan direk, yada onlardan düşen itemleri satarak kazanıyorsun. Class olarak karar verdim diyorsun ama, ben yine de bir iki şey söyleyeyim sana. Monk, bence bu oyunun en gözde classı. İlk başlarda kasmak için epey zorlansan da, özellikle lvl 20 olunca (ki çok kısa sürede oluyorsun zaten), herkes seni el üstünde tutuyor. Çünkü, her grup mutlaka healera ihtiyaç duyar ve ne yazık ki yeterli sayıda monk yok. Warrior ise elini sallamana bile gerek kalmadan gelip eline çarpacak kadar çok sayıda var. Diğer classlar ise elementalist ve necromancer, bunlar da iyi sayılır. özellikle elementalist. Çünkü, alan büyüsü yapabildikleri için, ihtiyaç duyuluyor. Ama, eğer kasarken sıkılmazsan, kesin tavsiyem Monk ol. Monk/Warrior falan olabilir mesela. Çnükü birincil ve ikincil meslek ediniyorsun. Bu arada bizim guild olan Dark Saga'ya katılırsan, karakterini kasarken herkes sana yardımcı olur. Sormak istediğin varsa yine sor. Karakter ismim imzamda var.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall...
pot Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 iyi bir guildseniz benide davet etsenize
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Cok tesekkur ederim oyun elime gecince guildinizada gelmek isterim.benimde zaten aklimda olan ya monk acmak yada elemantalist acmakdi tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim.[signature][hline]
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Monk larla para kasmak cidden kasabilir.Atack ozellikleri olmadıgından tek basına farming yapamazsın.Ama pvp de monk ile grup bulmakta zorlanmayacagına garanti verebilirimOyunun son mission ında millet grubuna giren monk a 5k fln veriyordu:) Durum boyle yani Ranger la oyunu bitirmem 2 haftamı aldı ama Monk la en fazla 1 hafta fln alır diye dusunuyorum. Ben soyle yaptım PvE karakterimi Ranger/Monk yaptım Ranger ve Monk un butun skillerini açtım [eliteler dahil] sonra Monk/Ranger PvP karakteri actım :) . Rune ları fln storage dan aktardım gayet guzel oldu.Ama simdi genede Mo/Me Rp char kasıyorum baştan:).
sanchez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: MonteDarkFloyd, 07 Temmuz 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Monk larla para kasmak cidden kasabilir.Atack ozellikleri olmadıgından tek basına farming yapamazsın.Ama pvp de monk ile grup bulmakta zorlanmayacagına garanti verebilirimOyunun son mission ında millet grubuna giren monk a 5k fln veriyordu:) Durum boyle yani Ranger la oyunu bitirmem 2 haftamı aldı ama Monk la en fazla 1 hafta fln alır diye dusunuyorum. Ben soyle yaptım PvE karakterimi Ranger/Monk yaptım Ranger ve Monk un butun skillerini açtım [eliteler dahil] sonra Monk/Ranger PvP karakteri actım :) . Rune ları fln storage dan aktardım gayet guzel oldu.Ama simdi genede Mo/Me Rp char kasıyorum baştan:). pve pvp char falan nedir yaw oyunu almayı düşünüyorum da nedir bunlar ayrı ayrı mı kasılıyor nedir nası bişi nasıl kasılıyor ne biçimde pvp yapılıyor...
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 PvE char olayi senin bastan yarattığın oyundaki senaryoyu devam ettirip 1. lvldan itibaren kastırdığın 20. lvl a ulaştıktan sonra her lvl up olduğunda +1 skill point alıp 20. lvl da sbit kaldığın ve oyunda item ve skill bulup PvP char için onları açtığın char olayıdır PvP char da ise sen hazır olan 20. lvl charlardan ya da kendin bastan yarattığın bi 20. lvl charla sadece arenalarda oynayabileceğin char bende 3 PvE bi tanede PvP char var PvE ler ile açamadığın yeni upgrade parçalarını ya da skilleri arenalarda kazandığın faction puanları ile balthazar rahiplerinden ediniyorsun ama elit skiller için her halükarda en az 1 PvE char bulundurmanı tavsiye ederim bu oyun çok dengeli kimse kimseden üstün değil yani bi hareket varsa karşılığıda mutlaka var yanlış skilleri vermen seni rezilde eder vezirde örneğin ben tek başıma 1 drake zor keserken kuzenin bi tavsiyesi sayesinde artık 3 hatta 4 tanesini aynı anda kesebiliyorum warriorla üstelik yani her yaratığa ve her prof a karşılık her char da mutlaka bişey var kimse süper karakter olamıyor ancak süper oyuncu olabiliyor
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben de dün aldım bu oyunu ismim Lennox Istari Warriorum 2nd prof olarak elemantalist almayı düşünüyorum tabi warriorun yanına gider mi bilemem bir de bir guildegirdim invitationdan şmidi nasıl çıkılıyor bilemiyorum nerden hangi menuden çıkılıyor mevcut guildden dark sagaya ben de girmek isterim Türk guildine...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dark Saga klanı tamamen türklerden oluşuyor. İstersen aşağıda ismini belirttiğim kişilere mesaj atarak katılmak istediğini belirtebilirsin. Nobre FB Raistlin Tr Khalir Blackeagle Bethrezen Abyss Cut Down[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall...
Öne çıkan mesajlar