jashua Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 burning legion isimli sunucuda horde tarafinda turk guildi ariyorum . lvl im su an 20 bana lvl olarak yakin uyesi bol olursa cok sevinirim . zira buraya kadar sıkılarak tek basima geldim . tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 israrla guild ariyorum. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 3 tane bildiğim guild var. Janissaries of the horde bilmemne of MT Hordish Moonstar Hordish Moonstardan birçok instance arkadasım var. Bu saydıklarım sadece türk alıyorlar. Ama MT adlı olan sadece Undead player kabul ediyo. Hordish Moonstar için DarkHallow veya Dumrul ile, Mt adlı guild için Zaibatsu ile konuşabilirsin. Janissaries isimli olan hakkında pek bir bilgim yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ilgin icin cok tesekkur ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yeniden up edelim. biz de 3-5 arkadaş ile guild arıyoruz, horde tarafında. sanırım alliance tarafındaki kadar türk yok horde tarafında, bildiğiniz horde guild'lerinin isimlerini yazarsanız, seviniriz. tşk'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar