geffen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bir iki saat önce izledim. Güzel sahneleri olan bir macera filmi. Kimi konular abartılsa da , şahane bir film olmasa da gidildikten sonra sigara yakıp pişman mıyım diye sorarsanız kendinize? Cevabı evet değil. Bruce Willis yine aleme karşı alayına isyan çekiyor. Devamını da izleyin.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Az once bitirdim fena film degildi... Bruce Willis iyi aktor yahu izlettiriyor filmmi her ne kadar konusu monoton olsa da... [spo1=Bir abzurdluk]Da o teknoloji harikasi evde 1 tane bile mi yangin sondurucu ya da yangin alarmi yok? Bir tane bile mi su fiskiyesi yok isi detektoru yok?[/spo][signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 parasi eve özel kilit takmaya ve alarma yetmiş sanırım..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 mesh sunu spoiler lasak?[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 filmi izlemeyen biri benim yazdığımı okursa sence o filmin zevki kaçar mı?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bence kacabilir... sonucta kimin zengin oldugu anlasiliyor vs. vs. sen bilirsin ben sana tavsiyede bulundum[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 valla şu an editleyemiyorum.. ghaldszar isterse editleyebilir sorun değil[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar