delikan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu sene oss de 355 abekliyorum kimilerine gore iyi olsada ben çok kararsızım odtu yazıp istemediğim bolume mi istediğim bolumleri yazıp başka bir universiteye gideyim? hayatımın kararını vermek üzereyim ama aklım hala cok karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bana göre istediğin bölümü okumak önemli, yani odtü'ye gidip kampüsten bir kaç ay sonra hevesini aldığında önündeki 4 yıl sevmediğin derslerle dolu olucak. ama eğer evin ankaradaysa ve şehir dışına çıkmak zor geliyorsa o zaman bilemem.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aksine şehir dışına çıkmak istiyorum hep aynı yüzleri gormekten sıkıldım inşallah doğru kararı veririm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 şehir dışında nereyi yazcan, odtüde okursan hangi bölümü yazcan?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 odtude inşaat muhendisliği veya kimya muhendisliği yazmayı duşunuyorum istanbulda itu muhendislikler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 odtü[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 istediğin bölümde oku bence...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 nereyi yazarsan yaz, istanbulmu yazma, istanbul mu yaz..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Önce bi hevesle özgür olacam diye ankara'ya gidersin, sonra üüf keşke istanbul'dan ayrılmasaydım deme.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 eğer odtüdeki bölümler istediğin yerlerse ve de "istanbulun hızlı hayatı olmazsa olmaz" gibi şartın yoksa odtüyü yaz, sonuçta türkiyenin kesinlikle en iyi teknik üniversitesi odtü (kanımca=)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Simdi odtu'ye gel diyecem ama eger istemedigin bolumse o zaman sonradan uzulme. Bi defa itu'de hangi muhendisliklere gitmek istiyosun, makina mı elektronik mi? Odtu'nun muhendislikleri zordur cunku sonradan su bolume geceyim gibi durumları yapmak zordur o kadar kisi icinden iyi bi ortalama yapman gerekir ( eger ortalamayı yaparsan olur da onemli olan ortalama ). Universitede istemedigin bi bolumde okumak hos bi durum degildir ayrıca bi suru kisinin bu nedenle bolum degistirmeye calıstıklarını biliyorum, buyuk bi kısmı ikinci donemde derslerin cogunu asıp baska seylere yoneldiler hatta. Sonucta okulu uzatıyolar... İstanbul'dan odtu'ye gelmen su bolum meselesi dısında gayet iyi olur ama, bikac seyi sorunlu olur basta ama. Mesela denizi cok seven denizsiz yasayamam diyen birisiysen kesinlikle gelme denizsizlikten olursun odtude. Taksimde barlardayım cok severim istiklali dersen bi daha dusun cunku kızılay/tunalının barları her ne kadar iyi olsalar da taksimle yarısamazlar. Kesinlikle bi beyoglu bulamazsın ankarada. Ha arada istanbula geldiginde bayagı tadını cıkarabiliyosun ama aslında daha bi zevkli oluyo 8 ay bekleyince =) Onun dısında genis alanı severim, orman yesillik iyidir, universite dedigin buyuk olur, her turlu insan olur isteyene sosyal istemeye asosyal ortamı olur, toplulukları iyi olsun dersen odtu'yu ciddi anlamda dusun. Ha bi de su var ki odtu ankaradan cok daha iyi bi yerdir vaktinin iyi bi kısmı kampus icinde gecicek zaten bi alısveristir aksam dısarı cıkmadır olmadıkca. Eger cidden yapabiliyorum diyosan kesin kesin gel derim, sehir dısında yasamak insana cok sey gosteriyor. Ama iste bolum sorunun varsa da ciddi ciddi otur dusun konuyu, mumkunse aile etkisinden de uzak, cunku son kararı vericek olan sensin. Bi ara da eger yapmadıysan gel kampusu gor bi dolas havasını al nası bi yer diye.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 odtüde okuyicam die heyecana gerek yok bence o puana itüda daha kral bi bölümde takılırsın yani itü kötü bi okul diil sonuçta babalar gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bana kalırsa itü derim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 itü ingilizce egitim vermiyor benim bildigim. mühendislik okuyacaksan kesinlikle ingilizce oku.. itü haricinde bi secenegin yoksa, odtü'de kal bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 itü makina yaz o puana istiyosan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 makinanında geleceği pek parlak değil diyorlar aynı zamanda onuda duşunmek zorundayım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bence alakası yok ama sen bilirsin + makinanın geleceği parlak değil diyosun odtüde gideceğin bölümler makinadan daha mı parlak olacak? hah... inşaat ve kimya daha mı parlak makinadan [Bu mesaj taz tarafından 01 Temmuz 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 orneğin kimya ayapında giydiğin ayakkabıdan içtiğin içeceklere yediğin yemeğe kadar kimyanın ilgi alanında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya ne yaparsan yap, yapmadan önce iyi düşün. Bak gittik Ankara'ya İstanbul'dan sürünüyoruz, tam tersi senin başına gelmesin. Macera diye kalkıştığın şey sonra elinde patlar 4 sene cehennem gibi geçer Ah şu kender huyum..[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: delikan, 01 Temmuz 2005 23:21 tarihinde demiş ki: orneğin kimya ayapında giydiğin ayakkabıdan içtiğin içeceklere yediğin yemeğe kadar kimyanın ilgi alanında makina çok mu farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kimyayı bence öle cok hafife almayın. odtü kimyadan iyi bir dereceyle mezun olduktan sonra mesela, Sabancıda malzeme biliminde master, doktora felan yapma gibi bir şansınız olabilir. malzeme bilimi ve mühendisligi de şuan baya elle tutulur bir meslek.. itü ile odtü arasında bence tercih yapman gerekiyorsa, kesinlikle odtü olarak yap.. ama yok ben başka bir bölümde okumak istiosan o da senin bilecegin bir iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 eğer kimya bölümünü hiç istemiyor değilsen odtü kimya da gayet iyi olur bence.sonuçta kimya da çok fazla çalışma alanı olan bi bölüm.ama yine de istediğin bi bölümü okuman ,istemediğini okumandan daha iyidir.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Üniversite YAZMA Meslek YAZ demiş atalarımız!!![signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 odtu kesinlikle.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Üniversite aile yanında okunmaz. Bu birrr... Yabancı dil ağırlıklı bir üniversitede okunmalıdır. Bu ikiii... Okuduğun bölüm geleceğini doğrudan etkilese bile, gelecekte yapacağın işi ve ihtisas alanını seçmek senin ellerinde. Bu üüüç... Ankara sosyal açıdan İstanbul ile kıyaslanamasada, Türkiye'nin en yaşanabilir şehridir. Bu dööört... ODTÜ, Boğaziçi'nden sonra en güzel kampüse sahip üniversitemizdir. Bu beşşş... Hepsini boşver, puanın yada mali durumunuz yetiyorsa Bilkent'e gel. Bu da altııı...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. [Bu mesaj Keyzar tarafından 04 Temmuz 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar