Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod photo sorunu..


Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

ya ben bişi sorcam arkadaslar bu ipod photo larda film veye klip de izlenebiliyo mu yoksa sadece fotolara mı bakabiliyoruz..slayt gösterisi fln yapıyo diyo kitapçıkdda ama ben anlayamadım... tşkler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

archos av serisi var, turkiyede pahalı biraz ama 20gb lıgı amerikadan 400 dolara aldım sadece, video fln hepsi war.. ayrıca ekstra para ile kamera da alabiliosun alete boylece video izlemenin yanı sıra record da yapabiliosun.. av300 serisinde kamera 3.3 megapikseldi sanırım.. bnce creative den daha ii, özellikle av400 serisi.. aklında bulunsun[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İpod vs Zen Touch ise biseyler yazmadan duramayacam =) Ozet gecmek gerekirse:

İpodun iyi yanları:

* Tasarımı daha iyi, daha hafif daha sık elde daha rahat tasınabilir (bu gorundugunden de onemli bi artı aslında)

* Kullanımı cok kolay ve cok rahat

* Mp3 calmasının yanında oyun ajanda olsun diyosan

* Aksesuarları bol ( paran varsa ama )

* Mac'in varsa onunla baya uyumlu hos

Kotu yanları:

* Pil omru. Dorduncu jenerasyon ipodda pil omrunu 12 saate cıkardılar ama bu bi senede biten bi pilin bi bucuk senede bitmesi demek ki, bu da cok parlak degil acıkcası.

* Biraz daha kırılgan, cizilmeye musait. Burda onemli olan konu, ipod yanında bi kılıfla gelmiyor, ipod creative'e gore biraz daha narin oldugu icin gidip bi de ona para bayılman lazım.

* Wma calamıyor, eger benim gibi yuksek kalitede wma formatında albumlerin varsa bunları aac'ye cevirebilirsin ama ufak da olsa ses kalitesinde fark oluyo ki bu bence onemli bi faktor.

* PC ile sevimsizlik cıkarabiliyor, ugrastırabiliyor.

Creative'in artıları: (Zen touch icin yazıyorum)

* Pil ömrü. 24 saatlik bi pil omru var da ben daha cok oldugundan supheliyim. Pili 1/4 gostergedeyken (bitmek uzere) beni iki gun idare etti alet daha ne diyim =)

* Yanında hos bi kılıfıyla geliyor, bana daha saglam gozuktu ipoda gore darbelere cizilmelere karsı su ana kadar da bu konuda sorun yasamadım yasayanı da duymadım

* Ses kalitesi. İyi bi kulaklıga takınca mukemmel bi ses cıkısı var, evdeki dana gibi kulaklıklarımla denedim ve sonuc cok iyi. Mobil olarak da sırf bunun icin gidip sennheiser mx500 alıcam.

Eksileri:

* İpoda gibi biraz kalas gibi kalıyor, bi de daha agır. İnsan zamanla alısıyo ama iste...

* Menu/navigasyon sistemi daha iyi olabilir. Simdi touchpad denen su olaya bazen bazen bayılıyorum hayat kurtarıyo ama bazen de cok sinir etmiyor degil. Bi ustteki sarkıya gitmek icin bazen taklalar atman gerekiyo. Yine de genel olarak islevini yerine getiriyo otobuste vs tek elle rahat kullanabiliyosun aleti alısınca. Touchpad'ı biraz daha az hassas yapsalar daha hos olurdu ama.

Kısacası, ipod daha sık ama daha sorunlu bi alet. Creative ise iyi bi ses cıkısı ve iyi bi pil omru ile daha farklı. Ne istedigine sen karar ver, ha ama ipod daha pahalıdır hem kendisi hem aksesuararı. Ondan paran varsa ipod al bence, ama o kadar harcayacak param yok benim icin onemli olan sorunsuz olsun iyi ses versin diyosan creative senin icin en iyi secim.

Ama sonucta ikisi de aynı isi yapıyo eheh =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben aslında video klip oynatan bişeyler düşünüyodum çok pahalı geldi zen mi i-pod mu diyodum... karar werdim zen istiyorum.. diyosun çck çizilir pili az gider o yuzden zen almak daha mantıklı geldi bana.. yinede çok tşk ederim verdigin bilgiler için çok saol..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onemli degil onemli olan paylasmak =) Yalnız dedigim gibi paran varsa her zaman gidip ipoda kılıf alabilirsin, daha masraflı sadece. Ama ipod dedigin biraz daha kaprisli ama cok guzel bi kadın gibi biseydir, tamamen zevk meselesi ;)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...