Quintessance Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hdd aldım,taktım jumper ve bios ayarlarını yaptım, bios açılışında ıde driveları taradığıda görüyor, windowsun içinde device managerde görüyor ama my computerde volume olarak gormuyor. dolayısıyla kullanamıyorum. Nasıl çözülür bu? p.s: Türkçeleştirmeye çok üşendim kusuuruma bakmayın.[signature][hline]Hayat yalniz biz izin verdigimiz gibi geçer. Iyi ya da kötü,hizli ya da yavas. Her sey bizim elimizde,sevgi de,ask da basari da. Ama ancak kendi ruhumuzla bulustugumuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kulandığın programlardan olabilir kimi programlar engeller explorerdan direk girmeyi dene sürücü harfini girereek olmazsa bilgdiğin bi alt klasörüne gir mesela f:hede[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quintessance Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yok sürücü bomboş. Ayrıca herhangi bir ''Volume'' a sahip olmadığı için, f,d,e gibi bir adı da yok.[signature][hline]Hayat yalniz biz izin verdigimiz gibi geçer. Iyi ya da kötü,hizli ya da yavas. Her sey bizim elimizde,sevgi de,ask da basari da. Ama ancak kendi ruhumuzla bulustugumuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bilgisayarım'a sağ tuş. Yönet seçeneği. Depolama aygıtları kısmında görünüp görünmediğine bak. Eğer görünüyorsa sağ tuşla tıklayıp üzerine bağla de. Sorunun hallolacaktır.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Quintessance, 29 Haziran 2005 01:30 tarihinde demiş ki: Yok sürücü bomboş. Ayrıca herhangi bir ''Volume'' a sahip olmadığı için, f,d,e gibi bir adı da yok. Hmm bunu sonradan gördüm. Direk sağ tuşla tıklayıp biçimlendir demeyi denedin mi?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quintessance Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Eyvallah,admin ayarlarından volume açıp formatladım,oldu. Sağolasın[signature][hline]Hayat yalniz biz izin verdigimiz gibi geçer. Iyi ya da kötü,hizli ya da yavas. Her sey bizim elimizde,sevgi de,ask da basari da. Ama ancak kendi ruhumuzla bulustugumuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aynı sorunu ben de yaşadım ve aramaya inanarak bu topic i buldum, denilenleri yaptım lakin nedense 200gb lık hdd 128gb gözüküyor. (ki hdd 200gb buna eminim üstünde yazıyor, artık etiketleme hatası olmuşsa bilemem tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sorunun sebebini buldum, bende xp home yüklü ve sp lerin hiçbiri yok, eski os larda 48bitlik hdd leri algılayamıyormuş, en fazla 131gb ı görebiliyor. sp2 li bir xp pro yüklemek gerekli imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar