Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hdd aldım,taktım jumper ve bios ayarlarını yaptım, bios açılışında ıde driveları taradığıda görüyor, windowsun içinde device managerde görüyor ama my computerde volume olarak gormuyor. dolayısıyla kullanamıyorum. Nasıl çözülür bu?

p.s: Türkçeleştirmeye çok üşendim kusuuruma bakmayın.[signature][hline]Hayat yalniz biz izin verdigimiz gibi geçer.
Iyi ya da kötü,hizli ya da yavas.
Her sey bizim elimizde,sevgi de,ask da basari da. Ama ancak kendi ruhumuzla bulustugumuzda.
Mesaj tarihi:
Yok sürücü bomboş. Ayrıca herhangi bir ''Volume'' a sahip olmadığı için, f,d,e gibi bir adı da yok.[signature][hline]Hayat yalniz biz izin verdigimiz gibi geçer.
Her sey bizim elimizde,sevgi de,ask da basari da. Ama ancak kendi ruhumuzla bulustugumuzda.
Mesaj tarihi:
Bilgisayarım'a sağ tuş. Yönet seçeneği. Depolama aygıtları kısmında görünüp görünmediğine bak. Eğer görünüyorsa sağ tuşla tıklayıp üzerine bağla de. Sorunun hallolacaktır.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
said:
Quintessance, 29 Haziran 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
Yok sürücü bomboş. Ayrıca herhangi bir ''Volume'' a sahip olmadığı için, f,d,e gibi bir adı da yok.

Hmm bunu sonradan gördüm. Direk sağ tuşla tıklayıp biçimlendir demeyi denedin mi?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Eyvallah,admin ayarlarından volume açıp formatladım,oldu. Sağolasın[signature][hline]Hayat yalniz biz izin verdigimiz gibi geçer.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aynı sorunu ben de yaşadım ve aramaya inanarak bu topic i buldum, denilenleri yaptım lakin nedense 200gb lık hdd 128gb gözüküyor. (ki hdd 200gb buna eminim üstünde yazıyor, artık etiketleme hatası olmuşsa bilemem tabi)
Mesaj tarihi:
sorunun sebebini buldum, bende xp home yüklü ve sp lerin hiçbiri yok, eski os larda 48bitlik hdd leri algılayamıyormuş, en fazla 131gb ı görebiliyor. sp2 li bir xp pro yüklemek gerekli imiş.
  • Yeni Oluştur...