Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 şimdi mesela 1k dan fazla mesaj atanların nicklerinin altında ufak bi tag çıkıyo,ie de üstüne gelince 1000 den fazla msj yazısı çıkıyo ama firefoxta çıkmıyo,en son sürümü var,çözümünü bilen varmı eklentiyle falan halledilirmi?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 firefox onu bilerek yapmıyor açıklaması da şudur aklımda kalanı kadarıyla yazdım:(kendi açıklamalarımda var..) alt tagi alternatif yazı olarak geçer resim çıkmazsa yerine alternatif yazı çıkar fakat microsoft öyle yapmadığı için firefoxtan önce herkes bu resimlere başlık yazmak için "alt" tagıni kullandı. fakat dünya standartlarına uygun(!) bi site için "alt" tagı yerine "title" tagi kullanılması gerekiyor... yani mantıksal olarak alt taginin resim çıkmadığı zaman resmin ne hakkında olduğu.. title taginin ise resmin üstüne gelince çıkan açıklama olduğu anlatılıyor. zamanında araştırdım böle sonuçlar buldum[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 patimizde uysun bari bu dünya standartlarına :) .. Şimdi yeni sistemle yaparlar der biri...hehe[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben onu bunu anlamam açıklaması görünen tag istiyorum firefoxta:D,kardeşim o kadar uğraşmışınız süper bi browser yapmışsınız,çoğu şey ie den kopya olsada:D,şunuda yapıverin...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 adamlar kararlı ie adam olsun diyolar biz ieden deil ie bizden örnek alsın diolar..[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 @fast lol! alışamadım zaten ben kendisine hala, theme lerde falan da sorun cıkartıyor bana, bilgisayar rahatladı biraz ama, gıcık yine de=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iyi güzelde bir insan evladı bunun için bir eklenti yazmamışmı :) gerçekten gıcık olmaya başladım bu olaya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ı ıh yazmıyolar yazıyolarmış hehe buldum uplaod edip gönderim sizede[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 anaa oldu be sağ tık farklı kaydet sonra firefoxu tam ekrandan çıkarıp dosyayı firefox taşıyın (tutup çekerek lol)[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar