adayeli_tr Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 benim adamı biri oynuyor sürekli ve bilerek öldürüyor sürekli şifre değiştiricem ama doğum günümü zamanında yanlış yazmıştım başka bir çarem var mı yoksa yeni baştan mı başlıcam bana yardım edin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Doğum tarihini bilmiyorsan unut şifre değiştirmeyi.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Unutma uğraşacan valla Yapan yokmu var tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 premium sahibi değilsen ,gm kankan yoksa,doğum tarihini salladıysan,charı açarken ki kayıt forumunda favori movie kısmını salladıysan UNUT![signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aslında favorimi doğru yazdım ama diğerilerini önemli olmaz diye salladım belki hata ettim ama olsun yeni baştan açarım yazık oldu buraya kadar getirmiştim 51 leveli boş yere kastırdım ona üzüldüm dersimi aldım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 benim char daha sağlam bekliom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ohhhhhhhhhhhhhhh sonunda başardım doğum tarihini sallaya sallaya buldum varmı benden mutlusu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sen şanslıymışsın benim adam lvl 51den 39a düşmüş kaptırdım şifreyi doğum tarihinide bilmiyorum :-)[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar