gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya bi sark1 sozu yazdm yada siirde olabilr tabi sizce nasi olmsh : Bir tutkuymuş aşk Ateşli ve sarhoş Yalanmış aşk bir gecelik Söyle nerede o ilk günler Hani sevginden getirdiğin o çiçekler Sokaklar sarhoş insanlar bir hoş inan aşk kutusu artık bomboş Yine arkana bakma, yine kaç, yine koş Aç gözlerini bak bana Aç gözlerini anla Aç gözlerini bir yudum kanla... Özgürdüm hani uçuyordum Paranın simgesiydim özgürlüğün imgesi Senmiydin seni bende bulan sen değilmiydin beni sensiz bırakan Aç gözlerini bak bana Aç Gözlerini anla Aç gözlerini bir yudum kanla.... Gece doluyor gündüz oluyor ve yine birgün daha senle derken sensiz doluyor..
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Güzel değil dersem haksızlık etmiş olurum. Okurken fena gelmiyor kulağa. Ama özgünlükten çok uzak. Bilindik sözler hep.
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Sıradan.[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Aç gözlerini bak bana Aç gözlerini anla Aç gözlerini bir yudum kanla... bi burası hoşuma gitti...[signature][hline]chuck!
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Acıkcası piyasada iş yapan bir çok sarkı sozune oranla gayet basarılı. ama bana kalırsa sole bide kopru yaz sorada bestele..[signature][hline]www.olcayozkan.com
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Besteledigin zaman buraya geri yollar ghaldszar topigi, simdilik karalama defterine yolluyorum siir basarili bu arada[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya tesekkurler ama ben bu sozlere nasi bi sarki bestelesem güsel olur ki acaba pun rock, alternatif, metal ??[signature][hline]
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şimdi buna metal gider mi hiç ya!benim de şey hoşuma gitti:sendeğil miydin seni bende bulan kısmı ama iyi olmuş[signature][hline]Nobody is perfect!!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Haluk Levent çalmasın şimdi. Böyle public ortamlara koyma.:[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 benim işm deil bu ne yapsak boşş[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kendımı buldum adeta ... kalemıne saglık umarım yenı lerınıde bızımle paylasırsın[signature][hline]"][" u c i ...
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 "Senmiydin seni bende bulan sen değilmiydin beni sensiz bırakan " Burası çok hoşuma gitti. sanırım biraz aşk acın var..[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
wook Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yer yer cok hosuma gitti..belki biraz daha calıssan cok güzel şeyler cıkabilir :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: HymnOfSnuk Aç gözlerini bak bana Aç gözlerini anla Aç gözlerini bir yudum kanla... bi burası hoşuma gitti... +1[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: SteelBB, 08 Temmuz 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Burası çok hoşuma gitti. sanırım biraz aşk acın var.. heh birazmı aradan 3 sene geççmesine rağmen benim 2 sne beraber olduum kızın beni aldattıını hala unutamıorm her ilişkmde onu görüyorm ver hergün gözyaşlarımı isyana çeviriyorum[signature][hline]
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: psyk, 08 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: kendımı buldum adeta ... kalemıne saglık umarım yenı lerınıde bızımle paylasırsın çok teşekkürler bu arada yaklaşık bi 10 20 tane şarkım war böle güzel ama hepsi silinmiş :( yeniden yazıyorum şimdi bi kaç güne yenilerini yeni topiclerle size göstericem saol yeniden
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kutlarım seni gerçekten yetenek gerektiren bişey.Aldatılma konusu bi kızla 1 sene çıkarsın ve doğru kız olduğunu düşünürsün yani ben bi kızla o kadar zaman çıksam sıkılırım ve kızdan bunu beklerim o yüzden 1 senden sonra senin onu aldatman gayet normal olurdu oda bunu yaptıysa fazla üzülme bence bi süreden sonra yaşadıklarının yerini saçma sapan şeyler alır.
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Wasley, 11 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bence bi süreden sonra yaşadıklarının yerini saçma sapan şeyler alır. biraz dooru biraz yannis yasadiim hic bisey noolursa olsun bos diildi ve o an icin guzeldii neyse artk onmzdeki maclara bakcaz :D[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Herşey yaşanırken güzeldir zaten önüne bakcaksın işte:)
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok güzelll. tebrik ederim bence bunu besteleme söz yazmaya devam et. bi şiir kitabı çıkarırsın sonra.
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: charlotte, 12 Temmuz 2005 19:51 tarihinde demiş ki: çok güzelll. tebrik ederim bence bunu besteleme söz yazmaya devam et. bi şiir kitabı çıkarırsın sonra. heh neden olmans bakarsn bi gün raflarda benm kitabm :D[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Öne çıkan mesajlar