Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mpeg yada avi--->Mp3

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar böyle bir program biliyomusunuz? ben mpeg deki sesi mp3 yapmak istiyorum
Mpeg--->Mp3 programı[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??

[Bu mesaj Shikamaru tarafından 12 Temmuz 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

önce videoyu windows movie maker a alırsın ses kısmına koyup kaydedersin (divx codec yüklü değilse avi yi windows movie maker a alamazsın). Windows movie maker o sesi wma olarak kaydeder, daha sonra onu başka bir programla mp3 e çevirebilirsin (audio conversion wizard...)[signature][hline]öyy lise...
Sosyal ağlarda paylaş

Polat Seni tabuta koymamışlarmıydı len?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...