Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben seni müziğim kadar sevdim Çünkü hayatımda ondan başka birşeye değer vermedim Sen benim kendimi dinlediğim şarkımsın Seni her gördüğümde kulaklarımda çalmaya başlar Seni göremeyince sağır olurum Benim için sen aşkın hiç bitmeyen bestesisin bende onu çalmaktan hiç bıkmayan bir aşık Hemde okadar ki... Aşkını şarkılara şiirlere gözü kapalı dökebilecek kadar... Ve o yazdıklarını kalbine kazıyabilecek kadar Sen öyle bir ezgisin ki bütün şarkılardan , müziklerden güzel Ama güzel olmana karşın bir okadarda uzaksın Sana ulaşmak için ne yapmam gerek bilmiyorum ama sana benim sevgimden daha büyük bir sevgi olmadığına YEMİN EDEBİLİRİM[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Tek kelimeyle nefis, ellerine sağlık dostum. İlk dört mısra özellikle çok güzel yazılmış, usta bir şair edasıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 klasik bi yazi. ozgunluk yok pek. sevdigini iltifatlara bogmussun gibi geldi bana biraz. belki beste yaparsın sevdigine... muzik olur sana gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konsept müzik olarak seçilmiş ve araya onunla ilgili güzel şeyler sıkıştırılmış; buraya kadar başarılı. Araya çok klişe söylemler katılmış onun dışında özgün giden bir konseptle zıtlık yaratmış. Ama özellikle sonu pek çok yerde karşımıza çıkan bir kelimeler topluluğu ve artık çok anlamsız geliyor. Yine de gelişmeye açıksın bence; deneyerek daha iyileri gelecektir.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yorumlarınız için saolun :)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar