Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya buralarda yaşayıp da, şu festivallere bok atan tipleri hiç anlamıyorum. iyice anlamsızlaştırdınız olayı. türkiyede nerede böyle festival gördünüz. rock coke bilmem ne, küreselleşen dünyada yaşıyoruz çocuklar, para da var adamlarda, getiriyolar işte güzel grupları, kıymetini bilip sevinen görmeye gitsin. kıymetini bilmeyip bir de üstüne bi ton hakaret savuran bok yesin. diyorum tekrar ben.
Mesaj tarihi:
hiç sanmıorum, geçen sene de bir sürü kamp yapan kişi oldu, -18 falan da vardı tahminimce bir sürü

yapamazlar öyle bir şey, kamp alanında içki yasak zaten[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
yok 18 yaş sınırı, ama kapıda bileti verirken ona göre bileklik takıyorlar, -18 in bilekliği ayrı, +18 in bilekliği ayrı. içki satarkende bilekliğe bakıyorlar, yani -18 lere biraz zehir oluyor. bide hazerfen jandarma bölgesi olduğu için, arkadaşlarıma aldırayım içerken kim görcek flnda olmuyor, baya sıkı tutuyo orayı jandarma, gördüğü anda da postalıyo. yine de karambole getirip içicem kararlıyım :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
-18'leri ne alıyolar anlamıyorum, ana-baba günü oluyo sora.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
apocalyptica!!!!

yeni isimler arasında mylo ve şebnem ferah ta var

bu arada festival programı da açıklanmış, cumartesi gününü biraz abartmışlar, tek günlük bilet bile alınabilirmiş yani...

3 Eylül Cumartesi
14:00 -14:50 RASHIT/HANIN ELIAS
15:15 -16:10 PAMELA
16:40 -17:30 CEZA
18:00 - 18:50 THE TEARS
19:20 - 20:10 SKIN
20:40 - 22:10 KORN
22:40 - 01:00 THE CURE

4 Eylül Pazar
14:00 -14:50 maNga
15:15 - 16:10 REPLİKAS
16:40 - 17:30 TBA (*)
18:00 - 18:50 HOT HOT HEAT
19:20 - 20:10 ŞEBNEM FERAH
20:40 - 21:55 APOCALYPTICA
22:25 - 23:55 THE OFFSPRING

bunlar ana sahne gruplarıydı, dj sahnesini yazmaya üşendim açıkçası

cure un süresinin 2 saat 20 dakika olduğuna da dikkatinizi çekerim=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

• Yeni Oluştur...