Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya red hot chili papers gelcekmiş ..eger gelirse ben gunluk bilet alıp gitcemde biilet fiyatlarına baglıı...ama gunluk alcam buyuk ihtımal ..[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Mesaj tarihi:
Pofff Korn gelio ben o adamı sevmiyorum...Bu sene gidilmez o zaman rockin coke gecen senede 5cent cıkardılar ne alakaysa :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Mesaj tarihi:
said:
requem, 12 Haziran 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
14 Haziran'da basın toplantısı olacakmış.Az biraz sabredin !!

bu ne zaman olacak, oldu mu?

bu arada offspring kesinleşmiş gerçekten de, iyi oldu bu, sitedekiler kesin haber deigl sanırsam ama ben skin in sitesine bakıcam bi, gelirse çok sevindirik olurum....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
Bilet Fiyatları

Ön Satış ( 20 Haziran - 4 Temmuz)

Tek Gün - Satılmıyor
Kombine - 55 YTL
Kombine+ Kamp - 65 YTL

Normal Satış ( 5 Temmuz - 2 Eylül)

Tek Gün - 45 YTL
Kombine - 65 YTL
Kombine + Kamp - 80 YTL

Kapıda

Tek Gün - 55YTL
Kombine - 75 YTL
Kombine + Kamp - 95 YTL

ben yarın gidip kombine+kamp biletimi alıyorum...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
Ulaşım

İstanbul Avrupa Yakası

- Bakırköy Özgürlük Meydanı,
- Bakırköy İDO iskelesi,
- Taksim Meydanı otobüs durakları
- Mecidiyeköy viyadük altı

İstanbul Anadolu Yakası

- Kadıköy
- Bostancı

2 Eylül tarihinde saat 17.00-18.00-19.00 da
3 ve 4 Eylül tarihlerinde 09.00-21.00 saatleri arasında özel servisler kalkacak.

sonrası c/p

2-3-4 Eylül 2005 tarihlerinde, Rock’n Coke biletini gösteren herkese Bostancı-Bakırköy, Bakırköy-Bostancı;Kadıköy-Bakırköy,Bakırköy-Kadıköy seferleri İstanbul Deniz Otobüsleri tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Festival alanından düzenli olarak 22:00’e kadar şehre dönüş 2 tam bilet karşılığında İETT Otobüsleri ile Avrupa yakasındaki duraklara, 4 tam bilet karşılığında da Anadolu yakasındaki duraklara yapılacaktır. 22.00’den sonra ise 03:30’a kadar düzenli olarak özel servisler hizmet verecektir.

bu arada kapılar da 2 Eylül Cuma 18.00 de açılacak[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
said:
arian, 14 Haziran 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
The Cure, Korn,The Offspring, Skin, The Tears, Hot Hot Heat, Ceza, maNga, Pamela, Replikas, Ricardo Villalobos,...

o zaman ''anam anam anam'' diyim
o_0[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
An itibariyle bugün satışa sunulan biletlerden 00080 nolu adıma düzenlenmiş rockncoke biletimi aldım

mutluyum gururluyum=)

paticik cadırı kuralım, chemical ın tabelasını tepeye dikelim[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
cok gereksiz bir uygulamayla cileden cikardilar beni. ozel sahne onu bileti satiyorlar 30ytl farkla, 150 kisi kontenjanli. festival ruhuna bukadar ters bisiy duymadim ben.[signature][hline]Piiys
Mesaj tarihi:

hemde soyle bisiy:
korn performansi sirasinda ozel sahne onu fiyati 20ytl, offspring ve cure sirasinda 30'ar milyon. hepsini istiyorsan ekstra bir 80 milyon daha oduyorsun yani.

kepazelik.

soyle de gosterebilirim,

[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 20 Haziran 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
sonuçta adamlar para kazanmak için düzenliyolar, ama gerçekten abartmışlar bu sefer.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Off evet bugün biletimi aldı bir arkadaş bana..

20 milyon ekstra verdik Korn'u en önden izlemek için değer mi ? Bence çok, ama değer yani kaçmaz gibiydi battı balık yan gider hesabı 65 yerine 85 bayıldık..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
Bildiğim kadarıyla Mor ve Ötesi rockncokeda çıkmak istemiyormuş vs..Dumanı bilmiyorum.Athena,MFÖ ve Kurban'da geçen sene çıktılar rockncokeda bir grup 2 sene üst üste çıkamıyor öle bir olayları var adamların o yüzden ama keşke bu üçüde bu senede çıksa çok güzel olur ama ne yapıcan işte..[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*
Mesaj tarihi:
cıkmaz morveötesi

rockncoke u protesto ediyorlar kendileri, bu sene barışarock a cıkarlar mı bilmiyorum ama rockncoke a cıkma ihtimalleri oldukça düşük bence...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
  • Yeni Oluştur...