someday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 arkadaşlar ben cep tel. almayı düşünüyorum.Fiyat 500 YTL'den fazla olmayacak.Şimdi size almak istediğim telefonda olmasını istediğim özellikleri yazıyorum: * mp3 çalacak * bluetooth ve kızıl ötesi olcak * ekran çözünürlülüğü 640+480 den aşağı olmayacak * ekran büyük olacak * java oyunlarını ve n-gage oyunlarını destekleyecek Evet arkadaşlar istediğim özellikler bunlar. Bana Siemens SX1 olabilir gibi geliyo ama sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum NOT:tavsiye ettiğiniz telefonu ayrıntılı olarak neden tavsiye ettiğinizi ve özelliklerinden bahsederseniz sevinirim (500 YTL'Den fazla olmayacak fiyatı)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ufak bir bilgi ekran cozunurlugu dedigin sey kamera goruntu boyutu olacak senin 640 a 480 ekran biraz buyuk oluyor :) 6230i yi oneririm 128x128 pixel ekrani var 1.3 megapixel resim cekiyor[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 işte bende ekranımın büyük olmasını istiyorum zaten (6600 gibi ) büyük olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 7610 olur 6630 olur bunların spotlarını 500 civarına bulabilirsin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 somedaycim 640 a 480 ekran diye bir sey yok 640 a 480 ekran normal bir palm dan daha buyuktur bi pixel size ustune arastirma yap seni bilgilendirme amacli hatani duzeltiyorum 640 a 480 1024 e 768 diye gordugun seyler cektigi resimlerin boyutlari oluyor 1.3 megapizel 1024 768 e denk geliyor[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yahu tamam yanlış yapmışız uzatmayalım ben sadece kameranın 640+480 olmasını istiyorum en az ok? ekranda 6600 gibi büyük olan telefonları tavsiye ederseniz sevinirim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Loli-pop, 03 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki: 7610 olur 6630 olur bunların spotlarını 500 civarına bulabilirsin.. bide 6680 de olabilir tabi ama daha pahalı..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben spot almak istemiyorum garantili olsun ok? spottan bahsetmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 6230i bencede güzel bir seçim. symbian desteği yok. symbian arıyorsan 6600'lar o fiyatlarda. 6230'da gayet güzel telefon. küçük ve kullanışlı. için yok yok.. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someday Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 arkadaşlar kaç kere diycem bana ekranı büyük olan telefonlardan tavsiye edin dedim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sx1 diyorum bén. 3 aydır falan kullanıyorum. Bi sorunun olursa sor..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 baska cozum birakmadin sen bize http://web.palmone.com/ Gir al bunlardan bir tane madem buyuk ekranli istiyorsun[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someday Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 olum bunlar ne öle takoz telefonları naapıyım ben cebime sığmaz yaa... ben diyom ki ekran 6600 ın boyutlarında olsun ama ben kararımı verdim galiba Siemens SX1 alcam ben biliyonuz mu o telefonu inceleyin hayran kalırsınız...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Gsm Arena Bi bak derim[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nasıl bir tavırdır bu anlamadım ben. anlayan varsa anlatsın bi zahmet bi mesaj fln atsın bana.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kanka SAMSUNG D500 al derim kısmetse bende önümüzdeki ay almayı düşünüyorum... ufak ve bütün özelliklere sahip bir tel , zaten avrupada yılın telefonu seçilmiş.[signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: laila, 13 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki: kanka SAMSUNG D500 al derim kısmetse bende önümüzdeki ay almayı düşünüyorum... ufak ve bütün özelliklere sahip bir tel , zaten avrupada yılın telefonu seçilmiş. ya evet bende cok begendim telefonu inşallah bende para bulabilirsem alıcam ama birşey merak ediyorum.d500 spot yada dogubankta nekadardır?[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bi bakın isterseniz D 500'e http://www.phonescoop.com/phones/phone.php?p=630[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar