Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar cep tel. alcam yardımınıza ihtiyacım var !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben cep tel. almayı düşünüyorum.Fiyat 500 YTL'den fazla olmayacak.Şimdi size almak istediğim telefonda olmasını istediğim özellikleri yazıyorum:
* mp3 çalacak
* bluetooth ve kızıl ötesi olcak
* ekran çözünürlülüğü 640+480 den aşağı olmayacak
* ekran büyük olacak
* java oyunlarını ve n-gage oyunlarını destekleyecek

Evet arkadaşlar istediğim özellikler bunlar. Bana Siemens SX1 olabilir gibi geliyo ama sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum
NOT:tavsiye ettiğiniz telefonu ayrıntılı olarak neden tavsiye ettiğinizi ve özelliklerinden bahsederseniz sevinirim (500 YTL'Den fazla olmayacak fiyatı)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ufak bir bilgi
ekran cozunurlugu dedigin sey kamera goruntu boyutu olacak senin
640 a 480 ekran biraz buyuk oluyor :)

6230i yi oneririm
128x128 pixel ekrani var
1.3 megapixel resim cekiyor[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki:
Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu...

Oha diyorum sayin arcane, Oha
Mesaj tarihi:
7610 olur 6630 olur bunların spotlarını 500 civarına bulabilirsin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
somedaycim
640 a 480 ekran diye bir sey yok
640 a 480 ekran normal bir palm dan daha buyuktur
bi pixel size ustune arastirma yap
seni bilgilendirme amacli hatani duzeltiyorum
640 a 480 1024 e 768 diye gordugun seyler cektigi resimlerin boyutlari oluyor
1.3 megapizel 1024 768 e denk geliyor[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki:
Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu...

Oha diyorum sayin arcane, Oha
Mesaj tarihi:
yahu tamam yanlış yapmışız uzatmayalım ben sadece kameranın 640+480 olmasını istiyorum en az ok? ekranda 6600 gibi büyük olan telefonları tavsiye ederseniz sevinirim...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 03 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
7610 olur 6630 olur bunların spotlarını 500 civarına bulabilirsin..

bide 6680 de olabilir tabi ama daha pahalı..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
olum bunlar ne öle takoz telefonları naapıyım ben cebime sığmaz yaa... ben diyom ki ekran 6600 ın boyutlarında olsun ama ben kararımı verdim galiba Siemens SX1 alcam ben biliyonuz mu o telefonu inceleyin hayran kalırsınız...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Gsm Arena Bi bak derim[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
nasıl bir tavırdır bu anlamadım ben. anlayan varsa anlatsın bi zahmet bi mesaj fln atsın bana.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
kanka SAMSUNG D500 al derim kısmetse bende önümüzdeki ay almayı düşünüyorum... ufak ve bütün özelliklere sahip bir tel , zaten avrupada yılın telefonu seçilmiş.[signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol:
Mesaj tarihi:
said:
laila, 13 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
kanka SAMSUNG D500 al derim kısmetse bende önümüzdeki ay almayı düşünüyorum... ufak ve bütün özelliklere sahip bir tel , zaten avrupada yılın telefonu seçilmiş.

ya evet bende cok begendim telefonu inşallah bende para bulabilirsem alıcam ama birşey merak ediyorum.d500 spot yada dogubankta nekadardır?[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
  • Yeni Oluştur...