Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Reebok Vegas Yaz Ligi'nde Son Durum Toplam 16 takımın katıldığı Reebok Vegas Yaz Ligi'nde 6.gün oynanan maçların ardından tamamlandı. Boston Celtics ile Cleveland Cavaliers, oynadıkları üçer maçı da kazanma başarısı gösterirken, New Jersey Nets, Golden State Warriors, L.A. Clippers ve New Orleans Hornets ise henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. Reebok Vegas Yaz Ligi'nde geride kalan 6 gün sonunda oluşan sıralama şöyle: Boston Celtics G=3 M=0 Cleveland Cavaliers G=3 M=0 New York Knicks G=3 M=1 Phoenix Suns G=3 M=1 Chicago Bulls G=2 M=1 Dallas Mavericks G=2 M=1 Denver Nuggets G=2 M=1 Orlando Magic G=2 M=1 Portland Trail Blazers G=2 M= 1 Washington Wizards G=2 M=2 Detroit Pistons G=1 M=2 Sacramento Kings G=1 M=2 Golden State Warriors G=0 M=3 L.A. Clippers G=0 M=3 New Orleans Hornets G=0 M=3 New Jersey Nets G=0 M=4 son durum böleydi en son ben baktığımda p.s=G=Galibiyet M=Malubiyet. [signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [Bu mesaj Rush tarafından 12 Temmuz 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kevin martin beni cok sasirtti ayrica j r smith beklediim performans artisini bu sezon yapcaini yaz liginde gsterdi... haa telfairide unutmamak gerek cook i maclar cikario[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 harbi kevin martin çok iyi 22.7 sayı ortalamasıyla oynuo eleman Nate Robinson ve J.R smithte çok iyi.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 trevor ariza ve all jefferson beni hayal kırıklığına uğrattı.Ariza 3.0 asistle yüzdesiyle oynuo daha iyisini beklerdim.Jeffersonda 6.7 ribaund la oynuo.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hedo askerde[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ewt rush al jeffersondan double double perfonmas bnde bekliodm ama umutsuzlua gerek yok sezon havasi bi baska olr ariza icise bnce o kadar da cok sey bekleme derim bn telfair diom baska bisi demiom cok ii kumas[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet telfair sırtlıo blazers ı 7.7 asist 17.7 sayı ortalamasıyla oynuo.Benim bide dallastan Josh Powell gözüme çarptı.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bravo oda ii isler yapio ha detroitte rodney billups die bi adam war cansi ile bi alakasi wardir herhal???[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben nate robinson u çok sevdim[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 neese ii yaa en azndan nba hasretini az da olsa gidertiyo bn bi de 15 inde basliicak minnesota summer liginide bekliom orda da mrk ettiim oyncular war[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sunstaki barborasa için ne diyosun hojam iyi şutör.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya o phoenix de olduu surece yerinde syacaktir ewet ii bir sutor ama asla buyuk bi oyuncu olamaz playofflarda cok siritti ztn o anca howard eisley tipinde 2. sinif bi oyun kurucu olur gerci sutu braz daa i ama o kadar...[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Öne çıkan mesajlar