Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küpe?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O ispanyol paça olayı harbiden eskiden tam şıklıkmış, keske herkez simdide giyse =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
boxer dıınce eskıden dırek erkek donu akla gelırdı dıkkat edın kadınalr arasında bozxer da ıyıce yaygınlasıyor

fırmalar ne yapıyor tv lerle fılan falan analsıp bu sene moda buh hobareeey dıye bagırtıyorlar şu in şu out diye 3-4 mankene ve sanatcıya sponsor olup gıydırıyorlar sonra out olmak ıstemıyen kadınlar kosakosa alıyor herşeyı 3 sene once out olan bu sene in oluyor vs vs
en komıgıde ABD de cop glass denen bı zamanlar suxxor olan raybanların bu sene herkesın kafasında olması

dıyorumya bu gıdısle bugun gıydıgımız seyler 40 yıl sonra gay işi olucak veya 40 yıl sonrasının erkegı kadın erkek ayırmadan herşeyı gıyebılıcek bır model olucak eh yakında kıcımıza gıydıgımız donuda alıcak kadınlar yukarda verıdıgım ornektekı gıbı eheh

yanlız bu cark tersıne donmez dıkakt edın kadınlar arası trend olan bir şey asla erkekelr arasında tutmaz kaldıkı modacılar erkekelrı sevmezler alısverıs hastalıkalrı yok dıye

sonumuz ıyı degıl yanı toplumlar bu gıdısle anaerkıl olucak sırf bız erkekler okuz oldugumuz için
goruntu ve zeka yuzunden kadınlar erkek işlerini kapıyor
giyim kuşam ve bılumum aksesuar sektoru kadınalr ustunden beslenıyor
eh erkeklerın kadınalrdan onde oldugu bır tek bılgısayar kaldı gunumuzde onuda hızlıca kapıyorlar bı oyunlardan zevk alma konusunda onlardan oteye gıdebılıyoruz eheh
gercı usta fedaykın varken benım boyle konuları yazmam yakışık almaz ben en ıyısı tıpış tıpış tarıh bolumune donıyım ehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 12 Temmuz 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
hakkaten askerde nolcak, takamıcaz, kapancak bi daha mı deldircez üf

tuvalete banyoya girerken takarsin kapanmaz .

bana kalsa kapansin ne isin var kupeyle .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
ne kadar elton john varsa sağa... ne kdr eminem varsa sola takar... öle gelenek.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
said:
Caglar35, 12 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
ne kadar elton john varsa sağa... ne kdr eminem varsa sola takar... öle gelenek.

SAcmalıktan baska hiçbirşey değil...[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 12 Temmuz 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
said:
-007-, 11 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
küpeli asker gören var mı?
-yoooookkk :)

hakkaten askerde nolcak, takamıcaz, kapancak bi daha mı deldircez üf

sanki bi daha sunnet oluyosunuz bu ne ya sıvrısınek soksa daha cok acır yanı nolcak bı daha deıldırsen ? :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
Pha, 11 Temmuz 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Sağa takıcaksan solda da olsun mümkünse.
Ben de sol 2 sağ 1 problem yaşamadım hehe.

küpe sana yakışıyo be griz.heh
Mesaj tarihi:
Abi çok abartıldı bir küpe olayı yanlız farkındamısınız bilmiyorum ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
  • Yeni Oluştur...