LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: jacabo, 10 Temmuz 2005 23:51 tarihinde demiş ki: sen 2 sıne bırden tak kım nereye cekmek ısterse oraya ceksın o zmn daha çok çeker bu yandımının halkı :D lol[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bazı arkadaşlar şaka yapmışlar (umarım) ben küpe takıyorum sol kulagımda iki delik var. msne koydugum fotografta sag kulagımda gibi gorunuyor webcam ters cektiği için fotoyu. bu yuzden bi dünya laf yediğimi biliyorum ama bence ne küpe takmanın ne de sağ/sol olmasının hiçbi önemi yok. küpe takan söyledir küpe takan böyledir diye birşey söylemek zaten söyleyenin saçmalığıdır. sevmeyip de takmazsın bişey demem ama küpe kullanmaman küpe kullanana laf etmeni gerektirmez. bayanlar ile başlamasaydı bu olay erkekler ile başlasaydı o zaman da bayanların küpe takması ilginç gelicekti belki. saç uzatmak gibi birşey bu. ama küpeye laf eden insanlar saç uzatınca düşünemiyorlar malesef.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Erutan, 10 Temmuz 2005 23:51 tarihinde demiş ki: abi küpe neden takılır? Bana söyleyin yahu? Zevk mi? Nesi zevklidirki? Kulağında bi tane metal parçası yahu bırakın küpe takmayı.Kızların bile küpe takmasına karşıyım... Öküz gibi sallananan abidik gubidik küpeler takıyorlar.Iğrenç ötesi. Zevk meselesi dicem ama Hmmmm garip yahu... yok bayanlara yakışıyor bence @sughnuk yanlış anlamışın politik bir neden değil dedi orada edit: nick imla hatası[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 10 Temmuz 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: sughnuk, 10 Temmuz 2005 23:51 tarihinde demiş ki: kupenin siyasi bi anlamı nassı olur yaa...resmen ortacagda yaşıyorus :| [Bu mesaj sughnuk tarafından 10 Temmuz 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] kupenin deil.misal sakal,bıyık.hayır belki ben ole bıyık bırakacam,yok efendim olmaz o bilmem ne tipi bıyık. bu ne ya.kıl kıl hepiciği kıl onun.baska bişi ifade etmez.etmemeli![signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: MEGA_HARUN, 10 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Yanlış kulağa takarsan toplu taşıma araçlarında sürtebilirler zahuahua koptum arkadasın dedıgı dogru valla yanlıs olmasın :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya küpeyi nereye takcağın nasıl gay olduğun imajını veriyor kim icat etmiş bunu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi küpe nie takıosunuz die bi soru olabilirmi?. ooof of
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aslında bu millete inat çırıl çıplak halde her yerinde piercing küpe filan taksim'de koşaacksın :D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Solda küpem var pirlanta paril paril parlio kereta saga da taktirmayi dusunuyorum;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: cenx, 10 Temmuz 2005 23:59 tarihinde demiş ki: abi küpe nie takıosunuz die bi soru olabilirmi?. ooof of ya seviyorum ve herkes bana acayip yakıştığını söylüyor. benimde bugüne kadar haberim yoktu sağ sol karışık takıyordum. ama bugün kafamı bulandırdı öküzler...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: khas, 10 Temmuz 2005 23:59 tarihinde demiş ki: aslında bu millete inat çırıl çıplak halde her yerinde piercing küpe filan taksim'de koşaacksın :D:D:D koşta bak napıyolar :lol:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 'Sağ kulağa küpe takarsan gay/ipne/nonoş vs. olursun' diyeni direk Taksim'de sallandıracaksın. Kim çıkarttıysa bu saçma şeyi de beynine şey ediyim onun.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi araya bi soru daha sıkıştırayım. bu smileyeri nasıl yapıyosunuz benim bildiğim iki 3 tane var lol :( :) :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: khas, 11 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki: said: cenx, 10 Temmuz 2005 23:59 tarihinde demiş ki: abi küpe nie takıosunuz die bi soru olabilirmi?. ooof of ya seviyorum ve herkes bana acayip yakıştığını söylüyor. benimde bugüne kadar haberim yoktu sağ sol karışık takıyordum. ama bugün kafamı bulandırdı öküzler... tak valla.ben bugune kadar kupenin yakısmadıgı insan gormedim[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 var arada yakısmayan insan da cıkıyo. ben de gidip yüzüne soyluyorum (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: khas, 11 Temmuz 2005 00:03 tarihinde demiş ki: abi araya bi soru daha sıkıştırayım. bu smileyeri nasıl yapıyosunuz benim bildiğim iki 3 tane var lol :( :) :D http://forum.paticik.com/view.php?id=100154
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben yatıyorum iyi geceler... sol kulakta küpeli günler lol[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sana da iyi geceler. bi kez daha soyliyim sağda da olsa bişey farketmez. of of[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: toggie, 11 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sana da iyi geceler. bi kez daha soyliyim sağda da olsa bişey farketmez. of of sürtünürlerse maille virüs atacam sana ama :D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 o sürttürene açıp dalgayı göster. sonra da bi kafa at.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: toggie, 11 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: o sürttürene açıp dalgayı göster. sonra da bi kafa at. ahahahaah.... ok :D:D:D rofl[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 11 Temmuz 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 siyasi,cinsel,dinsel pek cok anlami var ,hangisinden aldigin birazda kulaginin vucuduna baglandigi bolum ile ilgili :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: streamin, 11 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki: siyasi,cinsel,dinsel pek cok anlami var ,hangisinden aldigin birazda kulaginin vucuduna baglandigi bolum ile ilgili :) dahada bulandırma ortalığı... git uyu sen de :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bnm sol ve sağ kulakta 5 şer delik var topluca takıorum ohannes die bakıolar akıllarına başka bişi gelmio[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Erutan, 10 Temmuz 2005 23:51 tarihinde demiş ki: abi küpe neden takılır? Bana söyleyin yahu? Zevk mi? Nesi zevklidirki? Kulağında bi tane metal parçası yahu bırakın küpe takmayı.Kızların bile küpe takmasına karşıyım... Öküz gibi sallananan abidik gubidik küpeler takıyorlar.Iğrenç ötesi. Zevk meselesi dicem ama Hmmmm garip yahu... kızlarda çok güzel duruyor.. erkeklerinde kimisine yakışıyor kot pantolon niye giyilir peki? zevk mi? nesi zevkli ki sıkış sıkış?[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger Ben bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj fastreload tarafından 11 Temmuz 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar