Sie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Az once oyundaydim Warsong serverinda oynuyorum. DM de iken instance down oldu. Herneyse bi sekil geldi grubu toparladik instance a girerken takili kaldi. Oyunu kapattim actim baktim olmusum ama nerde oldugum belli degil.Bole girdap gibi bisey var ama hareket ediyoru havada ucuyorum hicbirsey yapamioyrum hicbiseyde goprmuyorum gri bi blut gibi bisey icinde girdap gibi bi delik var siyah. Sonra oyundan dustum ve su an warsongda karakter list gelmio. Dier serverlara girebiliorum sanirim ama warsonga giremiorum. Ne yapmam lazim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 beklemek lazım, zaman herşeyin ilacıdır . . .[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 somethings strange, in the neighborhood? who do you gonna call? orcbusters![signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 karakter ekranına gel, 10dakika kadar bekle. öyle dene. olmazsa GM ile konuşman gerek bir şekilde[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya bekleyince de disconnect oluyorum serverdan. Baska serverdan girip Gm e page mi atsam :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar