kofti Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 AO'nun bedava olduğunu öğrenince indirdim ve oynamaya başladım. 4 gündür oynuyorum, lvl 20 oldum, yani daha başındayım. ilk izlenimlerim : bu oyun çok karışık , dünyanın karakteri ve skill var, heryerde sürekli kayboluyorum, ve çok büyük bir dünya yapmışlar. arayüzü korkunç, neyi nereye tıklayacağımı çözmem bir gün sürdü. daha karışık yapamazlarmış. şimdi wow ve guild wars çok popüler, bu oyunda kasayımmı, yoksa direk onlardan birini almak daha mı akıllıca ( bu da tavsiye kısmı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Oyunun skill sistem1 aslinda basit ve dunyaada o kadar buyuk deil sen yeni basladin icin sana ole gelio :D Oyun guzel oyna keyif al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bralo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 guild warsla WoW yalan sen AOya devam et... ayrıca ek paketlerini almanıda tavsiye ederim.. onlarla çok daha güzel ve zevkli bir oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kofti Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bir haftalık oyun sonucu lvl 48 bir adventurer yapmıştım. totw'da alet edevat topluyordum, velhasıl sonra account yok dedi oyun. supporta mail yazdım acountum uçmuş diye, valla iptal istemişsiniz bizde ettik dediler. çok bozuldum. hiç öyle birşey yaptığımı hatırlamıyorum. şimdi bir daha başladım. hevesim acaip kaçtı yani. ek paketler için ilerde gene size danışacam. bende bir org'a girdim, sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 O_o nasi account un ucmus ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kofti Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yeni char açtım, şimdi shadowlandsi de indiriyorum. overequip hadisesini yeni öğrendim dünyam değişti. ql 75 implantleri lvl 40ken giyebiliyormuşum meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar