Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi linux?

trash_

Öne çıkan mesajlar

yahu bu ubuntuyü netten indirdim de -anca yandı ampül de yüklemek geldi aklıma :P - yükleme işlemini nerden, nasıl gerçekleştiriyoruz, msdosdan değil sanırım, bi yerde windows üzerinden yaparsınız gibisinden bir şeyler söylenmişti. fakat indirdiklerimde windowsumuzun açabileceği bir şey bulunmamakta. nedir, nasıl yapılır, birisi yol gösterirse atıcam inşallah ilk adımımı linuxa en bi sonunda :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sonunda windows ile açabileceğim bi dosya buldum.
manuel :P

karıştırıyorum bakalım, teşekkürler.

demişim editlemeden önce ama çok kullanışsız bi manuel hazırlamış adamlar, pek bi işime yaramadı. yükleme sürecinde neler yapmam gerektiğini basitçe anlatabilirseniz çok makbüle geçicek inanın, o küçük sevgili penguen için en azından :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com

[Bu mesaj montezaus tarafından 12 Temmuz 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...