Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Arkadaşlar dvd rom 5 yıllık kendi bilgime taktım bi cok filmi gösterrdi falan sımdı bu anatomie 1'de takıldı bi kısımda içeri götrüdm iflm'i dvd'ye onda calıştı catur cutur sonra anatomie 2 taktım onunda başında takıldı ve sanki okumuyomuş gibi oluyo zorluyo falan üfledim müfledim ama nedendir bu bu ? Cd'de sorun yok ama bunda oluyo CD'lerde orjinal yani kopyayıda okudu orjinalide okudu ama bunu okumadı orjinal olarak[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 zamanla rom'larin okuyucu optik lens'leri kirlenir. temizlemek gerekiyor. eger elektronik ile ilgili bilgin var ise acip lens'ini temizleyebilirsin, ama anlamiyorum dersen acma derim cunku toplayamazsin bi daha yazik olur :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yav yani elektronik ile ilgili bilgim derken dvd rom takmayı bıle burdaki Janitschar arkadaşım ve 1 2 arkadşın yardımyla boğuşarak öğrendim öle ciddi bilgim yok yani ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar