Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya önceki konuları araştırdım ama yeteri kadar bilgi alamadım.Bende virtual cd var.Diablo 1 i img olarak download ettim ama, gelin görünki IMG yi 2 saniye görüyor sonra Cıkıyor otomatik olarak, e doğal olarakta install diablo diyince Cd rom da cd yok falan diyo.Bunu nası halledebilirim?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cd-rom simgesinde insert diye bir seçenek vardı programın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya instert diyorum Zaten yapıyor çıkıuyor auto run.Ama 2 saniye sonra Görmüyor img dosyasını :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben daemon tools kullaniyorum sorun cikartmiyor istersen onu yukle birde onunla dene. Oda olmazsa img dosyasinda hata vardir tekrar yuklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 winiso ile halletim eywallah beyler.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya şimdide sorun... Cd den oynanması lazım diyor Ama gel görki sanal Cd rom u img yi cd olarak gördürdükten 2 sn sonra Cd yi görmüyor.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yaw hiç uğraşam virtual olayıyla www.megagames.com un forumuna gir search: diablo no cd[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 E update yapcaz Bre ozaman nolcak? :D[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yok yok vallaha kırıcam bu Bilgisayarı Virtual Cd yüzünden ya.Kanser etti Başkja IMG uzantısını destekleyen cd siz oynatmaya şey yapan program biliyormusunuz?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar