_Jackal_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Accountun içi baya dolu 300Herb/300 Alchemy var Güzel bi mace var 41,5 dps ve chain light. atan bonusu ile Questle alınan güzel bi schield var. ikiside rare. Setimin çoğu elements. Setin tam ismini bilmiyorum örn: pouldron of elements gibi. Bankada baya bi herb var satsan rahat 70-80 g getirir sanırım. LVL 40 mount'u var vede 600 küsür gold. Onxiya questi yapılmış. Lütfen komik rakamlar yazmayın fiyat olarak 300ytl düşünüyorum. Bana "[email protected]" mail yoluyla ulaşabilirsiniz.......[signature][hline]MMORPG geçmişim: Ultima: Nebula/Locus WoW: Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Zerocool_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ben 250 verebilirim... [Bu mesaj _Zerocool_ tarafından 26 Haziran 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Jackal_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Arkadaş para bulamadı ve anlaşamadık, Sanırım verdiğim fiyat biraz fazla geldi.... Ben Tekliflerinizi bekliyorum.... fiyat artık 300 ytl değildir. Acoountla beraber 4 CD si kutusu VS. hepsi verilecektir. Istanbul içi elden teslim veya gelip Bostancıda evimden accountu görerek alabilirsiniz.... [signature][hline]MMORPG geçmişim: Ultima: Nebula/Locus WoW: Burning Legion [Bu mesaj _Jackal_ tarafından 30 Haziran 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Jackal_ tarafından 30 Haziran 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 son fiyat nedir bu arada soleyinde bizde bilelim :d[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Jackal_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Valla şimdilik bi numara yok teklif bekliyorum, zero parayı bulamamış. Yabancı sitelerde fiyatları görünce gaza geldim bende... Demekki buralarda biraz düşüyo.[signature][hline]MMORPG geçmişim: Ultima: Nebula/Locus WoW: Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Jackal_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Accounttaki gold miktarı şu an itibariyle 750 olmuştur Ve fiyat konusunda teklifte özgürsünüz... Bikaç gün içinde mutlaka satmam lazım![signature][hline]MMORPG geçmişim: Ultima: Nebula/Locus WoW: Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yanlış mesaj [Bu mesaj -Mehanix- tarafından 12 Temmuz 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar