arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 angelina tamamlarsa 15 olur o :)[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ne güzel spoiler vermiyosun öle[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 .. [Bu mesaj jankis tarafından 15 Ağustos 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: elle_iphe, 09 Ağustos 2004 11:58 tarihinde demiş ki: ben hiç beenmedim her seferinde ne olucaı anlaşılıo ya.. adamın en başta o gözlüklü uzun saçlı tip çocuun gence "senle aynı boydayız" demeden önceki komik bakışından onu öldürüceini anlıosun da allah için güzel uçuruo arabanın önüne(: bi de tek sahne gerilimdi bence(: tipin yataktan angelinanın üstüne fırlaması ki çok ani oldu ben de ani bi hareketle o sahneyi tam olarak izlemiş sayılamıcam(: stepford wivesla karşılaştırılınca kesinlikle daha güzel ama jeepers creepers 2'yi izleyin tabi 1i izlediyseniz (: abi sen aşmışsın ben başka bişi diyemiyorum, fragman neyim izlemeden kız arkadasımın ethan hawk semaptisiyle gittim filme, film hakkında hiç bi fikrim yoktu yani isimden sadece birilerinin öldüğünü anladım, filmin başında böyle güllük gülistanlık bi ortam, diğer cocuk hippie kılıklı bişi fln noluyorz ya yanlış filme mi geldik yoksa dedik, hatta arabanın altına atınca cocuu neye uğradığımı sasırdım ben[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 funk off u gördm filmde :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 demin digitürkte izledim bu filmi, adı gibi gerdi cidden ya çok güzeldi :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Harbi güzel filmdir Angelina ayrı bi hava katmış o ayrı ama film olarak süper ve tavsiye edrim alın vcd-dvd izleyin bnce mutlaka..[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!.. EMEĞE SAYGI!!! REPUT LÜTFEN ARKADAŞLAR!! :) LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar