Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taking Lives (Hayatın Benim)

arcane

Öne çıkan mesajlar

Umarım başka konu açılmamıştır (nasıl açılmamış yaw?), aradım da bulamadım vallah.

Ethan Hawke
Angelina Jolie
Kiefer Sutherland

fragmanı izleyince klasik bi aksiyonlu güzel kız konmuş film sandım ancak yanıldım.film bAya eğlenceli.

gerilim filmi olarak kategorize edebiliriz, çok hafif de polisiye kokuyor.oyunculuk idare modunda.senaryo baya sürükleyici.ben beğendim.hatta filmi izleten şey o oldu diyebilirim.senaryonun nesini sevdiğim ise spoiler olacağından şimdilik yazmıyorum.atmosfer açısından sorunları var, ana karakterler ortamla tamamen alakasız.güzel bir hikaye yakalamış olmalarına rağmen fazla üstünde durmuyor.flashbackler toplasan 5 dakika anca eder.bu tarz bi filme ipucu veren kafa karıştırıcı ama anlamlı diyaloglar süper giderdi ancak diyaloglar pek kullanılmamış, bunun yerine görsel öğeler seçilmiş.ama tabii onu da pek yeterli bulmadım, bazen çok göze sokulurken bazen de hiçbirşey olmaması kıl bir durum oluşturuyor.neyse ki türün her filmindeki suçluyu bulmaya çalışma olayı güzel de en azından ona kafa yoruyorsunuz, ancak o da bir yerden sonra basbaya belli oluyor.film boyunca devam eden telaş havası ise 2 saatlik film değil de gece x-files izliyormuşuz gibi bi izlenim oluşturuyor ki kompleks senaryo kasan filmlere uyan birşey değildir bu.
film angelina jolie hayranlarını baya bi mutlu ediyor onu da belirmeden geçemicem..

senaryo dışında birşeyler barındırsaydı tam anlamıyla güzel bir film olmayı yakalayabilirdi.kiefer sutherland gibi bi bombaya bu kadar az rol gitmemiş, oynadığı karakter daha iyi tasarlansaydı filme senaryosal olarak da katkıda bulunulmuş olurdu.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

hoouu filme giden başkası yok mu ey ahali?

bugün gittim çok başarılı film. senaryo we kurgu çok başarılı. oyunculuk da çok güzel. efektler de çok ii, hele bi ceset fotoğrafları war resmen rotten.com dan alınmış gerçek fotolar gibi. herşeyiyle güzel yani film mutlaka izlenmeli

SPOILER

angelina jolie ye ne koydu adam be[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 01 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki:
kiefer için gittim, angelina ile döndüm (ehehue dönemedim de yani anlayın ehue)

ahahahahah sırf bu laftan sonra gidilir yani
iki sebep daha var zati
kifır sadırlınd
anceline colya (hayır ikinci kez olmadı) (5 kere solesem gene ilk olur)(aman yarappım)[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

kimse ethan hawke'dan bahsetmemiş. sadece angelina'dan haberdar bilinçsiz izleyici olarak gittim, title'larda ethan hawke'ın adını görünce keyiflendim, müzik philip glass'ı görünce iyice keyiflendim.
filmi beğenmedim malesef. mantık hatalarıyla dolu gibi geldi bana. bir kez izlenir. enazından ethan hawke ve müzikler için.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

filmin müzikleri çok sağlam, senaryo ise karman çorman olmuş saçmalamış çoğu yerde ama kötü bir film diyemeyiz ben 2 saatimin kötü geçtiğini düşünmüyorum.

spoiler

filmdeki sorgulama sahnesini o kadar uzatmışlarki e anladık kardeşim katil bu diyorsunuz, daha sonra film boyunca bu adamın katil olmadığını düşünmenize sebep verecek çok şey olsada ilginiz başka bir yere doğru düzgün çekilemiyor yani "bu herhalde katil" diyemiyorsunuz ve ondan filmin sonunda herif katil çıkınca şaşıramiyorsunuz. o yönden zayıftı[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Sosyal ağlarda paylaş

***SPOILER***

katili tahmin ettik diyenler keşke filmin fragmanını izleyip gitselermiş. fragmanda katilin eser kaçakçısı olduğu o kadar inandırıcı yapılmış ki fragmanı izleyip gitseniz ağzınız açık kalırdı filmin sonunda

spoiler bitti[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

filme gittim baya guzel ben baya begendım kesın tavsıye ederim
*yusufladım yani gerilim fln iyi
*ancelina colya güzel bir kadın, sahneside güzel
*yönetmenini çok taktir ettim ışıklarla oynaması filan çok başarılı özellikle en akılda kalıcısı;sorgulamada gözleri çizerken gözlerdeki ışıklar filan süfer

SPOILER
ben sadece fragmanı seyretmıstım ama burayıda okumustum dıyorum kı katıl kifır sadırlınd, ama süpriz var diyodu forumda kim ulan diye öyle kastırınca tabii anlıyosunuz ethan hawke oldugunu zaten, accayip dengesiz haraketleri filan var herifin.. sonra sorgulama da "göz"lere değinmesi baya ilginç

Spolıer bitti
neyse güzel film tavsiye ederim şu ana kadar spoiler opkumadıysanız okumayın sakın...[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiç beenmedim her seferinde ne olucaı anlaşılıo ya..
adamın en başta o gözlüklü uzun saçlı tip çocuun gence "senle aynı boydayız" demeden önceki komik bakışından onu öldürüceini anlıosun da allah için güzel uçuruo arabanın önüne(:
bi de tek sahne gerilimdi bence(:
tipin yataktan angelinanın üstüne fırlaması ki çok ani oldu ben de ani bi hareketle o sahneyi tam olarak izlemiş sayılamıcam(:
stepford wivesla karşılaştırılınca kesinlikle daha güzel ama jeepers creepers 2'yi izleyin tabi 1i izlediyseniz (:
Sosyal ağlarda paylaş

abi ölen adamın, yüzünün şeklini yitiren adamın, yüz şeklini neye benzedğinii ortaya çıkartmak için yaptılar..
skull-reconstruction; tarihi aramalarda fln yapılır normalde bildiğim...
ne mânâsı vardı diye sorucaksan?bılemıcem[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...