arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Umarım başka konu açılmamıştır (nasıl açılmamış yaw?), aradım da bulamadım vallah. Ethan Hawke Angelina Jolie Kiefer Sutherland fragmanı izleyince klasik bi aksiyonlu güzel kız konmuş film sandım ancak yanıldım.film bAya eğlenceli. gerilim filmi olarak kategorize edebiliriz, çok hafif de polisiye kokuyor.oyunculuk idare modunda.senaryo baya sürükleyici.ben beğendim.hatta filmi izleten şey o oldu diyebilirim.senaryonun nesini sevdiğim ise spoiler olacağından şimdilik yazmıyorum.atmosfer açısından sorunları var, ana karakterler ortamla tamamen alakasız.güzel bir hikaye yakalamış olmalarına rağmen fazla üstünde durmuyor.flashbackler toplasan 5 dakika anca eder.bu tarz bi filme ipucu veren kafa karıştırıcı ama anlamlı diyaloglar süper giderdi ancak diyaloglar pek kullanılmamış, bunun yerine görsel öğeler seçilmiş.ama tabii onu da pek yeterli bulmadım, bazen çok göze sokulurken bazen de hiçbirşey olmaması kıl bir durum oluşturuyor.neyse ki türün her filmindeki suçluyu bulmaya çalışma olayı güzel de en azından ona kafa yoruyorsunuz, ancak o da bir yerden sonra basbaya belli oluyor.film boyunca devam eden telaş havası ise 2 saatlik film değil de gece x-files izliyormuşuz gibi bi izlenim oluşturuyor ki kompleks senaryo kasan filmlere uyan birşey değildir bu. film angelina jolie hayranlarını baya bi mutlu ediyor onu da belirmeden geçemicem.. senaryo dışında birşeyler barındırsaydı tam anlamıyla güzel bir film olmayı yakalayabilirdi.kiefer sutherland gibi bi bombaya bu kadar az rol gitmemiş, oynadığı karakter daha iyi tasarlansaydı filme senaryosal olarak da katkıda bulunulmuş olurdu.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet elbet o gün gelecek, ben de inanıyorum.insanlar stickyleri okuyacak, spoilerların başına uyarı mesajı koyacak...[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ehe sildim mesaji, diger mesajini spoilersiz atman dilegiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ayy çok özür dilerim :([signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 spoiler kiefer sutherland için gittim 20 dakkada öldü ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bencede fena bi film olmamış ama yan karakterlere cok fazla vakit ayırmışlar, film boyunca onları görmek bayıyo biraz, ayrıca angelina jolie hayranlarını bayaaaa bi mutlu ediyor(!) :P kısaca izlenesi[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Aegean, 31 Temmuz 2004 23:50 tarihinde demiş ki: angelina jolie hayranlarını bayaaaa bi mutlu ediyor(!) :P seni gidi seni :P[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kiefer için gittim, angelina ile döndüm (ehehue dönemedim de yani anlayın ehue)[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hoouu filme giden başkası yok mu ey ahali? bugün gittim çok başarılı film. senaryo we kurgu çok başarılı. oyunculuk da çok güzel. efektler de çok ii, hele bi ceset fotoğrafları war resmen rotten.com dan alınmış gerçek fotolar gibi. herşeyiyle güzel yani film mutlaka izlenmeli SPOILER angelina jolie ye ne koydu adam be[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Angelina ya Original Sin de iyi koyuyorlar ben bunu bilir bunu söylerim bu arada gece oldu herkes +18 modda[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: arcane, 01 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: kiefer için gittim, angelina ile döndüm (ehehue dönemedim de yani anlayın ehue) ahahahahah sırf bu laftan sonra gidilir yani iki sebep daha var zati kifır sadırlınd anceline colya (hayır ikinci kez olmadı) (5 kere solesem gene ilk olur)(aman yarappım)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Stepford Wives ile aynı anda geldi Stepford Wives ile aynı imdb notunu almış (5.5) bu yüzden de hangisine gitmem gerektiği konusunda kararsız kalıp stepford wivesa gittim... film güzele benzemiyo (taking livesdan bahsediyorum) bi ara gidecem[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kimse ethan hawke'dan bahsetmemiş. sadece angelina'dan haberdar bilinçsiz izleyici olarak gittim, title'larda ethan hawke'ın adını görünce keyiflendim, müzik philip glass'ı görünce iyice keyiflendim. filmi beğenmedim malesef. mantık hatalarıyla dolu gibi geldi bana. bir kez izlenir. enazından ethan hawke ve müzikler için.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 filmin müzikleri çok sağlam, senaryo ise karman çorman olmuş saçmalamış çoğu yerde ama kötü bir film diyemeyiz ben 2 saatimin kötü geçtiğini düşünmüyorum. spoiler filmdeki sorgulama sahnesini o kadar uzatmışlarki e anladık kardeşim katil bu diyorsunuz, daha sonra film boyunca bu adamın katil olmadığını düşünmenize sebep verecek çok şey olsada ilginiz başka bir yere doğru düzgün çekilemiyor yani "bu herhalde katil" diyemiyorsunuz ve ondan filmin sonunda herif katil çıkınca şaşıramiyorsunuz. o yönden zayıftı[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sonunuda söledin bravo vazgeçtim Stepford Wives a gitçem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ***SPOILER*** katili tahmin ettik diyenler keşke filmin fragmanını izleyip gitselermiş. fragmanda katilin eser kaçakçısı olduğu o kadar inandırıcı yapılmış ki fragmanı izleyip gitseniz ağzınız açık kalırdı filmin sonunda spoiler bitti[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 filme gittim baya guzel ben baya begendım kesın tavsıye ederim *yusufladım yani gerilim fln iyi *ancelina colya güzel bir kadın, sahneside güzel *yönetmenini çok taktir ettim ışıklarla oynaması filan çok başarılı özellikle en akılda kalıcısı;sorgulamada gözleri çizerken gözlerdeki ışıklar filan süfer SPOILER ben sadece fragmanı seyretmıstım ama burayıda okumustum dıyorum kı katıl kifır sadırlınd, ama süpriz var diyodu forumda kim ulan diye öyle kastırınca tabii anlıyosunuz ethan hawke oldugunu zaten, accayip dengesiz haraketleri filan var herifin.. sonra sorgulama da "göz"lere değinmesi baya ilginç Spolıer bitti neyse güzel film tavsiye ederim şu ana kadar spoiler opkumadıysanız okumayın sakın...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben hiç beenmedim her seferinde ne olucaı anlaşılıo ya.. adamın en başta o gözlüklü uzun saçlı tip çocuun gence "senle aynı boydayız" demeden önceki komik bakışından onu öldürüceini anlıosun da allah için güzel uçuruo arabanın önüne(: bi de tek sahne gerilimdi bence(: tipin yataktan angelinanın üstüne fırlaması ki çok ani oldu ben de ani bi hareketle o sahneyi tam olarak izlemiş sayılamıcam(: stepford wivesla karşılaştırılınca kesinlikle daha güzel ama jeepers creepers 2'yi izleyin tabi 1i izlediyseniz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sölemeden edemiçem jeepers creepers 2de(kabus gecesi 2 yani) yaratığın okul otobüsünün camına yapışıp adam seçerken göz kırpması filme ayrı bi hava vermiş ama 1i izlemediyseniz gitmeyin "sarı tişörtlü çocuk nerden çıktı ya" gibi sorular soranlar oldu filmde(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya Anlamıyorum. "Jolie'ye nası koydu adam ama bee" Diye Spoiler mı olur be kardesım. Yada bunun spoilerlık bi tarafı varmı acaba tartısılır. Filme Jolie icin gidenlerin sayısını dusundumde bı an ıcın hmm evet olabılır.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Son 15 20 dakkasına kadar süper sürüklüyor, o son 20 dakkada hayattan beziyorsunuz, bitsede gitsek "falan" oluyorsunuz.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ! S P O I L E R ! Ben bi olayı anlamadım..Bi yerde birisi bi surat yaptı hani..Kafatasının üstüne koydu etti gözleri de taktı yaptı bi$iler..o neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi ölen adamın, yüzünün şeklini yitiren adamın, yüz şeklini neye benzedğinii ortaya çıkartmak için yaptılar.. skull-reconstruction; tarihi aramalarda fln yapılır normalde bildiğim... ne mânâsı vardı diye sorucaksan?bılemıcem[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 !!! SPOILER !!! Ben bir şeyi anlamadım. Şimdi DNA incelemesi yapıyorlar ve katilin kaçakçı olduğunu Ethan Hawke olmadığını söylüyorlar. Bu nasıl oluyor? Filmde bu kadar büyük bir mantık hatası mı var ben mi bir yeri kaçırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mnyak ötesi süper bi film kesinlikle gidin hele bide içinde Angelina olunca ahhh ahhh be ulan öle bi manita bulamadıkki... Her açıdan süper olduğunu söleyebilirim... :-D(yani filmin ahah)[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b] [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 13 Ağustos 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar