asas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arkdaslar sımdı bız yaptıgımız bı sarkıyı mesela yayınlıcaz dıyelım...... Onu rapıd share a nasıl eklıyoruz anlatırmısınız daa sonra koymayı dusunuyorum....Da
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 http://rapidshare.de/ 'ye tıklayıp ana sayfada bir kutucuk görüyorsun yanındada Gözat butonu, gözatıp dosyanı belirtip, upload butonuna basıp bekliyorsun, sonra upload edilen neyse artık onun adresini veriyor. bu kadar.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
asas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya abı sımdı browsedan ekledım sarkıyı sonra upload ettım ardından ekran ole kaldı yanı nerden koydugumu gosterıo ama lıunk falan yoq...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 azmet bekle 5dk-10dk bekle dosya büyükse dahaa fazla bekle[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Öne çıkan mesajlar