Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Dolapdere ve Kasımpaşa taraflarını gez, süper yerlerdir :P[signature][hline]Janitschar Family LL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 fotograf makinemi unuttum, geldim gittim. bitti yani =[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Süper bir kokteyl olmuş:). Ankara çekilmez be şimdi...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sabahtan beri bi yatip bir kalkiyorum, yorgunum, yapacak bisiy yok gibi geliyor. ayrica 4 degil 5 gun surdu bunlar, 4 planlayip 5 gun kaldim istanbulda =) bir de robinson cruseo gordugum en sevimli kitapci. [signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 12 Temmuz 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar