Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Dolapdere ve Kasımpaşa taraflarını gez, süper yerlerdir :P[signature][hline]Janitschar Family LL
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 fotograf makinemi unuttum, geldim gittim. bitti yani =[signature][hline]Piiys
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Süper bir kokteyl olmuş:). Ankara çekilmez be şimdi...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sabahtan beri bi yatip bir kalkiyorum, yorgunum, yapacak bisiy yok gibi geliyor. ayrica 4 degil 5 gun surdu bunlar, 4 planlayip 5 gun kaldim istanbulda =) bir de robinson cruseo gordugum en sevimli kitapci. [signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 12 Temmuz 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar