Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yarim saat icinde cikiyorum evden. 4 gunluk bir istanbul gezisi yapicaz. nerelere gidilir, evden cikmadan sizlerinde onerilerini alirsam makul, cok sevinirim.. hatta su gun suraya bu gun buraya git diyebilirsiniz/[signature][hline]Piiys
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ortaköy'ü gez mutlaka... *anilari canlanir....*[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 taksime ve en kalabalık yerlere git.[signature][hline]bla
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bjkda adekse gel:P saka bi yana taksime kesinlikle git ve olabilecek heryeri gez orda sonra kadıkoye gel orayıda bi guzel gez toz , ondan sonra gel ortakoye orayıda gez :P simdilik aklıma gelen bunlar yapabilirsen bide bogaz turu at:) (kendin sıralayabilirsin bu yerleri .. izin verdim yani:P)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ayasofta:p[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sultan ahmet[signature][hline]go2hell
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 topkapı,dolmabahçe saraylarını gezmeden gelme derim. istanbul büyük şehir tabi. bende çok fazla yer bilmiyorum doğrusu. tatilya'da vardı sanki oralarda.. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 taksim, çamlıca, üsküdar, ortaköy, nişantaşı. bi de turyol'la bogaz turu yapın isterseniz ben hiç yapmadım gerçi ama güzel olabilir. 3 ytl ye bogazı geziyosun. üsküdar ve eminönünden sıkça kalkıyo. ruslar da cabası ;)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 istanbulu adamakıllı gezmek en az 2 hafta ister(bilen biri lazım onun için) hayatta başarılar:) 4 günde istanbul 80 günde dünya turu gibi olur. bütün dünyayı gezersin ama hiçbir şey anlamazsın:-)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 2 gün önce oralardaydım 6 gün kaldık 5 konyalı olarak :) tavsiyem ortaköy bebek bağdat caddesi buraların kesinlikle tadını çıkar :) birde caddebostandı sanırım sabaha karşı dürüm yemeye gidin ortamda süper oluyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 boğaziçi'ni unutmamak lazım..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 boğaz turu yap[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yetmez 4 gun :)[signature][hline]go2hell
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Kadıköy'deki balona bin :)[signature][hline]chuck!
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tamam tamam adalara goturucem seni yarın =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 istanbul fis .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Heybeliada'ya git özellikle...[signature][hline]chuck!
Head Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ortaköy iyidir , taksim'i de gör. kadıköy'de pek bişey yok. ancak topkapı , ayasofya. buralar görülmeli , olmadı bi dolmabahçe açmak gerek.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hazır gitmişken Çırağan'da bir yemek ver gelelim :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sen etli etmek (pide) ye anca doyarsın[signature][hline]go2hell
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 euahueh onları yanımda taşıyorum zaten :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
arina Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 beyoğlunu gez,ben gezdim çok beğendim[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 soyle bisiy yaptim ben: + sultanahmet camii + aya sofya + aya irini + topkapi sarayi `:butun bolumler` + istanbul modern sanatlar muzesi + istiklal caddesi + nevizade + fransiz sokagi + nisantasi + buyukada + aya yorgi + bisikletle ada turu + akmerkez - etiler + ortakoy + ortakoy iskelesinden bogaz turu + bebek + harbiye + bir adet `:10 temmuz 2005 tori amos istanbul konseri` + leb i derya'nin muhtesem manzarasi karsisinda yemek (buna herkes gitmeli) cok yoruldum ama cok eglendim geldim.[signature][hline]Piiys
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 4 gun yetmez bence, Fotograf Cekicekmisin ?[signature][hline]SupeRock
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 olayı bitirdi zaten=) geldi ve gitti...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Öne çıkan mesajlar