fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu kitaplar türedi ya son yıllarda hepsi de birbirine benziyo madde madde yazıyo adalar ben bu formatı sevmiyorum bence hikaye biçiminde olsa daha iyi olur SİZCE ?
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1. Roman bazındamı? 2. Konu Dışındasın. 3. Ben kötümüyüm? 4. Evet[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya bence karalama defterine bu tür kitaplar yazılmaz eğlencelik cünkü ben birini elime aldığımda 1 saatte bitiyo cerez gibi yani[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Müthiş mayhem :D[signature][hline]SupeRock
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bi tane ben söyleyeyim hemen: Şu çılgın Türk'ler...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ah Şu Karabıyıklı Türkler gibi bir kitap vardı...[signature][hline]peace!
Öne çıkan mesajlar