MadEaGlE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arkadaşlar oyunu yukledim işte hevesle falan bi girdim grafikler rezalet yani ss alamıyorum ama yerin bi kısmı karelere falan ayrılmış bu yeni patch ten mi kaynaklanıyor eskiden bole deidi yada bunu düzeltmenin bir yolu var mı bir arkadaşım uninstal ettim tekrar yukledim oldu dedi ben yaptım ama fayda etmedi bi yardım ederseniz bahtiyar olurum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ekran kartı drıverı n yada dırectx dosyasının surumu onalrı kontrol et[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya bilmiyorum biraz kurcaladım ama bulamadım grafikler haka rezalet off çok kotu poyun zevkimi etkiliyo ya D:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar