Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xp acil yardım!!!

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

xp yi programlayan adamların sülalesine bildiğim tüm küfürleri ettim şu an,windowsun şu dandik disk temizlemesini kullaniyim dedim 1 sefer,neyse taradı taradı 9mblık yer açabilirim dedi,he tmm ok dedim sonra bilgisayar bi kasmaya başladı 7-8 dakka böyle sürdü,sonra hızlı başlat simgeleri gitti,masaüstüne baktım sadece çöp kutusuyla bilgisayarım var,windowsun kurulu olduğu harddiskte tüm programlar uçmuş,windows klasörü bile 150mb a inmiş,hay .mına koyim noluyoz dedim,sonra xp service pack 1 cdsini takın diye bi uyarı geldi,harddiskte yüklü ordan gösteriim dedim gözat yok illa cd istiyo s.ktim programı,windows xp cdsini taktım onuda kabul etmiyo,iyice fitil etti şimdi res atmaya tırsıyom açılmayacak diye,bu saatte bide uğraş dur offf,bill ananı eşşekler kovalasın emi,windows xp için güvenlik açığı arayanlara spamcilere bundan sonra %100 destek veriyom, lunix rulzzzz[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne formatı ya yokmu başka çözümü,tmm programlar gitti bari windowsu baştan kurmadan kurtarmanın yolu yokmu,off o kadar codecler,saveler,ne boktan bi işletim sistemidir bu bari bi sor siliyimi diye a.q ya.
ama hata bende deep freezi kuracaktım en başan kafamı
mikim...[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarın arkasına geçiyorsun sonra bi güzel =(+='++%?
ondan sonra çeviriyorsun =+)^'(=? yapıyorsun, üstünede %%=)^'% yaptıktan sonra en yakın camdan atlıyorsun[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır...
Sosyal ağlarda paylaş

en son updateleri yapılmış norton internet security,zone alarm pro,2 tanede spyware programı var(dı),virüsle alakası yok,xpyi tam hizaya getirmiştim off off,şimdi emektar win 98 le girdim nete,ie 4.0 var,belki şu an bile trojan spy vs giriyodur farkında olmadan:D[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

ben butun guncellemeleri takip ediyorum bugune kadar hic bir sorunla karsilasmadim xp de . yaklasik 2 senedir kullaniyorum attigim formatlar hep benim hiyarligim yuzunden .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...