Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekran kartimin fanı calısmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekran kartımın fanı calısmıyor . oyun oynarken sureklı kapanıyor alet . neden calısmıyor yada nasıl calıstırabılırım yardımcı olursanız sevınırım[signature][hline]Nick: trden
Clan: Beramus
Level: 53
Race: Karus-assassin
Server:Beramus
Mesaj tarihi:
ekran kartının fanı calışmıosa bilgisayarı dahi acamazsın yanı cok kısa bir süre belki cunku bu cihazlar aşırı cabuk ısınan cihazlar biliosunuzdur.Mesela işlemci fanı bozuk olsa pc 1 dk calışmıyor.Ne Yapman gerek sorusuna ise şöle yanıt verim
söküceksin bi tamirciye gidiceksin o fanı değiştirecek yada fan değiştrmeyi biliosan git bi fan al ekran kartı üstüne tak o fanı cıkartıp[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
ekran kartının fanı bozuksa açamazsın diye bir şey yok, ben 1 ay bozuk ekran kartı ile bilgisayarı sürekli açık tuttum. oyun oynamazsan, grafik olarak zorlayıcı birşey yoksa kilitlenmez. ama battle for middle earthı açınca hemen göçüyordu işte :)
garantisi falan varsa git aldığın yere ver. hatta direkt distribütöre ulaşırsan işin daha çabuk olur.
benim ekran kartı abit siluro fx 5700 idi, 2 defa bozuldu fanı; o kartlarda bir sorun var sanırsam.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
tamam saolun anladıgım kadarıyla tek cozum degıstırmek. yardımınız ıcın tesekkur ederım[signature][hline]Nick: trden
Clan: Beramus
Level: 53
Race: Karus-assassin
Server:Beramus
  • Yeni Oluştur...