delihan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ekran kartımın fanı calısmıyor . oyun oynarken sureklı kapanıyor alet . neden calısmıyor yada nasıl calıstırabılırım yardımcı olursanız sevınırım[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ekran kartının fanı calışmıosa bilgisayarı dahi acamazsın yanı cok kısa bir süre belki cunku bu cihazlar aşırı cabuk ısınan cihazlar biliosunuzdur.Mesela işlemci fanı bozuk olsa pc 1 dk calışmıyor.Ne Yapman gerek sorusuna ise şöle yanıt verim söküceksin bi tamirciye gidiceksin o fanı değiştirecek yada fan değiştrmeyi biliosan git bi fan al ekran kartı üstüne tak o fanı cıkartıp[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ekran kartının fanı bozuksa açamazsın diye bir şey yok, ben 1 ay bozuk ekran kartı ile bilgisayarı sürekli açık tuttum. oyun oynamazsan, grafik olarak zorlayıcı birşey yoksa kilitlenmez. ama battle for middle earthı açınca hemen göçüyordu işte :) garantisi falan varsa git aldığın yere ver. hatta direkt distribütöre ulaşırsan işin daha çabuk olur. benim ekran kartı abit siluro fx 5700 idi, 2 defa bozuldu fanı; o kartlarda bir sorun var sanırsam.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tamam saolun anladıgım kadarıyla tek cozum degıstırmek. yardımınız ıcın tesekkur ederım[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar