shippy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ashanvale'e Gelene Kadar Wg'ye Gireriz Maksat Bayrak Kapmak Bl Allylarından. :p[signature][hline]Shippy P.s=Helmle Cheste Laf Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Lind3r0th, 11 Temmuz 2005 17:34 tarihinde demiş ki: abi gidin ashenvale yada stonetalona kapışın hatta stonetalon geyıklerın oldugu yer epeyce ferah kesin birbirinizi :P mantıklı.. urasmayız wg kuyrularından en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yokmu Yenilik Neye Karar Verdik ?[signature][hline]Shippy P.s=Helmle Cheste Laf Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 evet BattleGrounds kuyruklarında tükenmeyelim o zaman böle bi aktiviteyi ne zaman yapalım benim oyum haftasonundan yana[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Walla bence bi yerde toplanıp kapışalım.. Bu gece saat 20:00 Yer tarren mill olsun :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tarren mill olmaz cıkar illaki denyolar katılır savaşa sonra uğraşırsınız şöle sessiz sakın yere gidin dediğim gibi stonetalon sessiz en fazla lvl 25 filan olur orda oda dalmaz sizlere :P[signature][hline]Kor`gall Ezik Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar