KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya bu tcp/ip'deki dns adreslerinin hepsini tarayıp en uygun olanı çıkaran bir program vardı yardımcı olabilirseniz sevinirim[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ip secme gibi bir sansin oldugunu zannetmiyorum[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tam tersine bişi var aslında DNS için TRKY-DNS AYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: streamin, 09 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki: ip secme gibi bir sansin oldugunu zannetmiyorum yanlış yazmnışım dns olcaktı teşekkürler bu arada[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 baglantinin daha performansli olmayacagini unutma(ozellikle p2p programlari icin avantaj degil)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben hızın artmasını istemiyorum kafaya göre site seçip seçmemesi arada dloadların durmasını falan önlemek şistiyorum[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: pinwheel, 09 Temmuz 2005 21:58 tarihinde demiş ki: tam tersine bişi var aslında DNS için TRKY-DNS AYAR enteresan birseymis. peki dnslerin uygunluk kriterleri nedir? yani dnslerin uygunlugunu neye gore belirliyor bu program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar