CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi böyle eski bir oyun vardı. Hani bisiklet paten ve yerden kullandığınız kaykayla yarışabiliyordunuz ve rakiplerinize tekme yumruk atabiliyordunuz bu oyunun adını hatırlayan var mı acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yerden kullandığımız kaykay? O_o 2d extreme 3d extreme Süper bir oyundu yaa... Ben hep kaykay seçerdim süperdi.Bisiklette baya güzeldi. :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 10 Temmuz 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aklıma road rash geldi :) Ne oynamıştım tekme kol bacak atıyodun adama :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 rod reşi ben ilk Sega mega driver da oynamıştım Ne oyundu LAN!! mınçıka ile falan adamın kafaya vuruodun süperdi.Tam istediğim şeydi... Motor modifiye oyunu bi bulamadım :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 şimdi bulsam oynarım ama dur bi emuleyi karıştırayım :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 İşte bende şimdi bulsam oynarım maksadı ile şeyetmiştim :) Yerden yatarak kullanılan bir kaykay vardı yerden giden kayakay biraz O_o olmuş harbiden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 UP! Oyunu bulan biri olursa bir yere upload ederse çok sevinirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar