Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzlenimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu oyun tam bir MMORPG olmasada, daha önce bu forumlarda da belirtildiği gibi, mmorpg lerin kaymağını sunuyor. Toplam 3-4 saat oynamış olmama ragmen, diğer oyunlara göre bir cok üstünlüğünü fark etmis durumdayim :

-Grafikler ve müzik inasını icine alıyor, tam bir RP ortamı yaratıyor. Bir cok mmoRPg lerde teknik yetersizlikten dolayi eksik olan durum.
-Tüm bu grafik avantajlarına ragmen, inanılmaz bir system istemiyor. örnek; swg i 1gb ram yoksa rahat oynamanız imkansız.
-Download yaparken bile oyun kasmadan oynanıyor. (adsl 256kbps)
-Kasmak yok. Görev yaparak level atliosunuz ve takip ettiginiz bir senaryo var. Özellikler cooperative görevlerde, belki de online oyunlarda olabilecek en eğlenceli görevleri yapıyorsunuz.
-Özellikle SWG de oldugu gibi meslekler arasında inanılmaz dengesizlikler yok. Bütün meslekler son derece dengeli görünüyor. (pvp yapamadım daha ).
-Aylık ödemesi yok, ödeyeceginiz tek sey yeni icerik. Bu da guild warsın devamlı yeni icerikle destekleneceginin garantisi.
Yani oyundaki her seyi yapmıs bile olsanız, 1-2 ay icinde yeni bit expansion cıkacaktır. Mmorpg lerde aylık ödemenin yanında
icerik icinde para ödemek zorunda kalabiliriniz. örnek; swg+rotw.

Tüm bunları göz önünde bulundurgunuz zaman guild wars, mmorpg lerin nerdeyse bütün artılarını taşımakta ve eksilerini kendinden uzak tutmaktadır. Bu yüzden mmorpg deildir.

Bu oyun bana daha cok Never Winter Nights ı hatırlatıyor. Diablo gibi bir oyunla karşılaştırılmaması gerektiğini düsünüyorum
  • Yeni Oluştur...