Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uluslararası İlişkiler

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

said:
huun, 11 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
yanlis anlama dedigim gibi ilk mesajın fikirlerin ve hissetiklerin konusunda pek detay vermiyor bizlere .

sormak istedigim soru su :

tatil yorelerinde ve yurtdisina ciktiginda tanistigin kizlarin karakterleri hakkinda yeterli fikre sahip olabilir misin ?

ha dersen ki evet yabanci kizlarla cok derin iliskiler yasadim fikrim budur , gozlemlerimiz catisiyor derim ben .

herkesin hayat tecrubesi kendine tabii ki .

Karşındaki insanı tanıyabilmen için ne kadar süreye ihtiyacın var? diye bir soruyu da ben sana sorayım. Elbette bunun kesin bir cevabı yok. Bu hem o kişiyi tahlil edebilme yeteneğine, hemde karşındaki insanın kendini ne kadar ortaya koyabildiğine bağlı.

Ben her ne kadar tahlillerime güvensemde, fazla iyi niyetli olmam nedeniyle karşımdaki insanın kullanımına açık gözükürüm. Bu aslında benim için bir avantaj çünkü o kişinin benim bu yönüme karşı ne tutum takınacağı onun rengini apaçık ortaya koyuyor.

Bizim insanımız, kızımız, erkeğimiz dediğimde elbet birilerine dokunuyor bu genellemeler. Ama kabul etmemiz gereken ve inkar edemeyeceğimiz, ilişki babında çok fazla eksiklerimiz var.

said:
turunch, 11 Temmuz 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
Senin karşılaştığın kızlar şansına hep aynı tarz olmuş..

"Karşılaştığım kızlar" konusuna gelirsek de, ben yorumlarımı sadece ilişki yaşadığım insanlara dayanarak söylemedim. Yeteri kadar ve çeşitli, birçok çevreden kızla da tanışmışımdır. Çevremdeki insanları sosyolojik yönden gözlemlemeyi de severim.

Eski bir Türk filminden örnek de vermek istiyorum: Karısından çok fazla çeken zengin bir adam arkadaşının tavsiyesi üzerine, köyden bir kız alır şehire getirir ve nikahı basar. Başlarda saf, temiz ortalıkta gezen bu kız, zamanla çevresindeki kokoşların etkisinde kalarak onlardan daha beter biri olur çıkar. Şimdi anatemamız nedir; böyle bir ortamda, çevrede birbiriyle etkileşimde olan her insan(bayan demeyelim) bozulmaya mahkumdur.

Günümüz koşullarına bağlayacak olursak da, kızlarımız genel itibariyle doğru yolda değiller. Erkekler, ilişkisinde sorunları olan arkadaşlarına kol kanat gerip, yapıcı tavsiyeler verirken; kızların yıkıcı, ilişkiyi zedeleyici, içinden çıkılmaz durumlara sokucu yönlendirmeleri zaten ayrı bir mevzu. Yabancı kızlar konusuna gelirsek de, bizdeki kadar insan ilişkilerinin vıcığı çıkarılmadığı için, o kızlara abuk sabuk akıl verecek kız arkadaş sayısı azalıyor. Haliyle de bu kızın seni kıskanacağı, sakınacağı, koluna takıp çevresindekilere hava atacağı durumlar minimuma iniyor.

Romanya'dan 2 seneye yakın süren(en uzunu) bir ilişkim oldu. Arkamdan çevrilmesi muhtemel herşeyden beni haberdar eden(fiziksel ihtiyaçları gidermek için), gece dışarı çıktığımda bana nerede olduğuma dair hesap sormayan, sabahtan akşama kadar cevapsız çağrılar ve mesajlar ile beni delirtmeyen, telefon açtığımda yarım saatten aşşağı, boş boş konuşmayan, gittiğimiz yerde bakışlarımı takip edip sürekli beni sorguya çekmeyen, kendisini özgür bıraktığım zaman bunu suistimal etmeyen, gözümün arkada kalmayacağı, düz mantığa sahip olmayan, beni ben olduğum için sevebilen, medeniyet ve ilişki bazında(her türlü) olgunluğa erişmiş kızlar varken, neden bu acıları ızdırapları çekmek zorunda olalım ki???[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

[Bu mesaj Keyzar tarafından 12 Temmuz 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dedigim gibi herkesin hayat tecrubesi kendine .

turk kizlarini fazla nazli , cekingen , aman oraya dokunma buraya ellemeci goren adam bence armut pis agzima duscu adamdir .

yabanci dediginin kiz tarafi kendine ilgi gosteren herkese meyilli zira gormemis kendi ulkesinde cevresinde oyle bir ilgi .

turkiyedeki her kizin talibi coktur alani 1 kisidir .

turklerin karsi cinsle iliskisi - kiz ya da erkek - cok daha cazip bence .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...