Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=o= odullu turnuva

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OLURMU LAA bilionuz kof97 de 1. olcağımı aUHZHUAHUZAUHZUHAHUZAUHZAZUHA UZHA

bu arada zombi açsam + puan alırmıyım? :-P

zauhzuha
*! turnuvalara hazırlanır *

Ya Zupapa ne ya? Saçmalamayın bence 2 tane Platform olmaz turnuvada 1 beat em 1 platform 1 tanede racing yada başka bişey olur bence cok yanlış bi turnuva !!! ozaman hepsini dövüş yapalım oh ne alaa.. MESELA

kof 97 - Sunset riders - Street hoop olabilir
[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları

[Bu mesaj Erutan tarafından 08 Haziran 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 08 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki:

street hoop daha mantıklı ama sunset neettin yaw o dostluk kardeşlik oyunudur. o oyunda rekabet olmaz...
gönül isterdiki
snk gidek
last blade 2- kof 97- art of fighting 3[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Mesaj tarihi:
Beyler TR de bulunan topl;am kac sunucu var paticik ve vesmorun acdigi sunucular haric veya trde olmasa bile iyi ping aldiginiuz sunucular hangileri buraya yazarmisiniz iyi pingle kasdim max 59ping[signature][hline]Don t make me life.
Mesaj tarihi:
bırakın ya samurai shadown oyunmu , sf turnuvası gerek sfiii çıkıcak mame e zaten onda turnuva yaparsınız veya kof da olabilir samurai neymiş[signature][hline]Karamurat
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 08 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
OLURMU LAA bilionuz kof97 de 1. olcağımı aUHZHUAHUZAUHZUHAHUZAUHZAZUHA UZHA

bu arada zombi açsam + puan alırmıyım? :-P

zauhzuha
*! turnuvalara hazırlanır *

Ya Zupapa ne ya? Saçmalamayın bence 2 tane Platform olmaz turnuvada 1 beat em 1 platform 1 tanede racing yada başka bişey olur bence cok yanlış bi turnuva !!! ozaman hepsini dövüş yapalım oh ne alaa.. MESELA

zupapayı ben ısrarla seçtirdim zupapa puzzle gibi eğlenceli bişiy kalsın ya uraşmayalım sporla pffsss...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Countdown to OKS
Mesaj tarihi:
erutan upladın iyi ettin yaw. benim nasıl haberim olmaz bu olan bitenlerden...

her türlü turnuvaya direk yazıyorsunuz beni. özellikle de ss4'e inş 25inden sonra olacaktır??[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Mesaj tarihi:
hiç mi sunucu yoktur şimdi test edilebilecek felan?

neyse beni katılımcı listesine alın, tarih kesinleşince özel mesaj atın lütfen...

biraz ayrılacam buralardan[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Mesaj tarihi:
ares sende katılıyorsun ama deilmi ? sensiz olmaz[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
  • Yeni Oluştur...