Dev Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Güzel de kof97 yorar adamı ...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Countdown to OKS
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 OLURMU LAA bilionuz kof97 de 1. olcağımı aUHZHUAHUZAUHZUHAHUZAUHZAZUHA UZHA bu arada zombi açsam + puan alırmıyım? :-P zauhzuha *! turnuvalara hazırlanır * Ya Zupapa ne ya? Saçmalamayın bence 2 tane Platform olmaz turnuvada 1 beat em 1 platform 1 tanede racing yada başka bişey olur bence cok yanlış bi turnuva !!! ozaman hepsini dövüş yapalım oh ne alaa.. MESELA kof 97 - Sunset riders - Street hoop olabilir [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Haziran 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
killnOd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 vesmor bende bu oyunlar bile yok sonucda bu oyunlar icin turnuvaya katilamam mumkunse sf ve mk da eklensin[signature][hline]Don t make me life.
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Erutan, 08 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki: kof 97 - Sunset riders - Street hoop olabilir street hoop daha mantıklı ama sunset neettin yaw o dostluk kardeşlik oyunudur. o oyunda rekabet olmaz... gönül isterdiki snk gidek last blade 2- kof 97- art of fighting 3[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
gareth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 mümkünse turnuva başka serverda olsun vesmorun açtıgı serverda çok lag oluyor
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ozel turnuva sunucusunda olacak diye belirtmi$im dahasi ne?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
killnOd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Beyler TR de bulunan topl;am kac sunucu var paticik ve vesmorun acdigi sunucular haric veya trde olmasa bile iyi ping aldiginiuz sunucular hangileri buraya yazarmisiniz iyi pingle kasdim max 59ping[signature][hline]Don t make me life.
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hic yok :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 nyie bu kadar az kattılımcı? oyunlarda kesin kararlımısın?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oyunlarda birkac ki$i ile beraber karar verdik,tek ki$inin egemenligini surmedigi,daha once mame ile ilgilenmemi$ ki$ilerinde oynadiginda eglenecegi her daldan oyunlar koymaya cali$tim,o yuzden sanirim kararliyim.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
killnOd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 MK vs SF de olmali mutlaka.[signature][hline]Don t make me life.
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dedigim gibi oyunlari degi$tirmeyi du$unmuyorum.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bırakın ya samurai shadown oyunmu , sf turnuvası gerek sfiii çıkıcak mame e zaten onda turnuva yaparsınız veya kof da olabilir samurai neymiş[signature][hline]Karamurat
gareth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gametronik ve bomrath sunucularında 90 - 150 arası ping olsada çok rahat oyun oynanabiliyor
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Erutan, 08 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki: OLURMU LAA bilionuz kof97 de 1. olcağımı aUHZHUAHUZAUHZUHAHUZAUHZAZUHA UZHA bu arada zombi açsam + puan alırmıyım? :-P zauhzuha *! turnuvalara hazırlanır * Ya Zupapa ne ya? Saçmalamayın bence 2 tane Platform olmaz turnuvada 1 beat em 1 platform 1 tanede racing yada başka bişey olur bence cok yanlış bi turnuva !!! ozaman hepsini dövüş yapalım oh ne alaa.. MESELA kof 97 - Sunset riders - Street hoop olabilir zupapayı ben ısrarla seçtirdim zupapa puzzle gibi eğlenceli bişiy kalsın ya uraşmayalım sporla pffsss...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 noldu turnuvaya ? Vesmor? :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 erutan upladın iyi ettin yaw. benim nasıl haberim olmaz bu olan bitenlerden... her türlü turnuvaya direk yazıyorsunuz beni. özellikle de ss4'e inş 25inden sonra olacaktır??[signature][hline]Morotetori Kaitennage
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu arada kullanılması planlanan serverların IPleri yazsanıza buraya. Bakayım buradan lagsiz bağlanabilecemmi[signature][hline]Morotetori Kaitennage
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 daha hazirlanmadi sunucular turnuvuya bir$ey oldugu yok yeterli katilim sayisini saglayalim once.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hiç mi sunucu yoktur şimdi test edilebilecek felan? neyse beni katılımcı listesine alın, tarih kesinleşince özel mesaj atın lütfen... biraz ayrılacam buralardan[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 vesmor [email protected] olursam City of hiroz Acc'ı hacılarım hiç acımam... :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
HawkEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oyunlar kapışma türü olsa daha iyi olurdu platformda turnuva yerine dövüs, futbol-basketbol, araç yarısı iyi olurdu[signature][hline]MAME server Nick:Ares Yorumlayın Bakem :D
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ares sende katılıyorsun ama deilmi ? sensiz olmaz[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space
HawkEye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Dev, 16 Haziran 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ares sende katılıyorsun ama deilmi ? sensiz olmaz yok hocam burdaki net çok kotu anca eve net aldığımda sf turnuvalarında akarım ortamlara :D[signature][hline]MAME server Nick:Ares Hade Bekleyyom Space Olayı:D
Öne çıkan mesajlar