gish Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 herkese selam! okullu olanlara iyi tatiller! :D iyi geceler....[signature][hline]Dance with the dead in my dreams Listen to their hallowed screams The dead have taken my soul Temptation's lost all control Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Alıntıla
arina Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 merhaba,hoşgeldin aramıza[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hoşgeldin =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hoş geldin. yaz okuluna kalanlarada allah sabır versin!?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hosgeldın (eheuh ben tuttum bu ısı daa yenı geldım ve artık hosgeldın msjlarına basladım)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Alıntıla
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Alıntıla
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hoş geldin[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.